in

Oni koji su rođeni na ove datume neverovatno će se obogatiti do kraja života

Nažalost, iako nismo svi rođeni pod srećnom zvezdom pa da rastemo zadojeni bogatstvom, to ne znači da se stvari ne mogu promeniti u toku života.

Naime, numerolozi tvrde da određeni brojevi u našem datumu rođenja mogu pokazati da nam se ipak smeši sreća na polju finasija, ali samo pod određenim uslovima.

Naravno da ne možete očekivati da radite ono što ne volite, odrađujete posao ili još gore – ne radite ništa i čekate da vam pare same padnu sa neba, već je potrebno da se uhvatite u koštac sa rizicima i da se posvetite onome što volite.

Rođeni na ove datume obogatiće seFoto:Allexxandar / Alamy / Alamy / Profimedia / Profimedia

I da, to može biti strašno, kao i svako izlaženje van zone komfora, ali je bitno da poslušate srce i sledite želje i snove, jer jedino tako možete ostvariti ono što jeste u vašim “kartama”, samo nije na početku života, već nakon nekog vremena, da kažemo, mučenja.

Zato numerolozi kažu da osobe koje su rođene 3, 6, 12, 14, 17, 18, 21, 22, 24. i 30. u mesecu imaju veće šanse da uspeju u životu, naročito ako su rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Vage, Device i, verovali ili ne, Riba.

Samo je bitno da budete fokusirani na jedan cilj, a ne na više toga, i da rasplinjujete energiju, već da usmerite interesovanje na ono što je bitno. A onda uspeh neće izostati, prenosi “Wanted”.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /