in

Ovo je znak koji će “rasturiti” 2024. – biće miljenik Univerzuma, tvrdi ruski astrolog

Ona je istakla da je horoskop za aktuelnu 2024. godinu posebno povoljan za Lavove.


Od 15. februara do kraja meseca OVA 3 ZNAKA čeka NEOČEKIVANI PRILIV NOVCA i velika sreća, tvrde dva poznata ruska astrologa

Pripadnici ovog znaka konačno će moći da se opuste i da u potpunosti uživaju u životu. Rešiće puno finansijskih problema, šta više svi su izgledi da će njihovo novčano stanje biti bolje nego ikada. Moguće je da će im stići neočekivani profit od nekog starog projekta ili zaboravljene investicije, prenosi “Klops.ru”. Napredak na polju prihoda biće najizraženiji na proleće i leto.

Ova godina će za njih biti posebno dobra i kada je reč o karijeri; savet astrologa je da se posvete kreativnim i intelektualnim aktivnostima, te da završe sve nedovršene poslove koje su odlagali za budućnost. Na proleće vas čeka veliki uspeh ako radite sa ljudima iz inostranstva. Talas sreće Lavove čeka i preko prijatelja ili kolega koji će ih dovesti do sjajnih prilika.

ILUSTRACIJA/ Ovo je znak koji će “rasturiti” 2024. – biće miljenik Univerzuma, tvrdi astrologFoto:Profimedia

Iako će Lavovi tokom čitave godine biti miljenici Univerzuma, novembar i decembar će biti veoma specijalni – tada sledi početak velikih promena koje najavljuju dobar period na duge staze. Novi posao, nova ljubav, nova interesovanja – budite spremni na sve i verujte u sebe.

Tamara Globa savetuje oprez u prvoj polovini proleća i u kasnom letnjem periodu – Lavoi bi trebalo da se čuvaju krađe automobila ili većeg kvara na njemu, te postoji rizik od udesa na putu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /