in

Ovo je znak koji će se u aprilu “rasturiti” od para, tvrdi čuveni ruski astrolog

Ovo je znak koji će se u aprilu “rasturiti” od para, tvrdi čuveni ruski astrolog

Horoskop za mesec april posebno će obradovati Jarčeve! Naime, Globa je upravo ovaj znak imenovala kao onaj koji treba da očekuje talas sreće i “poplavu” novca u narednim danima.


Ovo su 3 NAJBOLJA PARA U HOROSKOPU, tvrde astrolozi: Rođeni su jedno za drugo i SRODNE SU DUŠE – njihova srca se traže do kraja života i ljubav se nikada ne gasi

Ovaj znak će definitivno zaboraviti na finansijske probleme, pa hajde da vidimo šta im to zvezde prognoziraju.

JARAC

U aprilu više nećete morati da štedite! Uspeh vam dolazi neočekivano, iz vedra neba, i pratiće vas i u narednom periodu, a ne samo tokom aprila. Uspeh će verovatno biti povezan sa poslovnim putovanjima, seminarima u inostranstvu, možda premeštajem na drugo radno mesto ili na drugu lokaciju… Taj događaj će biti podsticaj za nova dostignuća i pobede u vašem poslu i vodiće vas putem blagostanja i ličnog rasta.

Jarac će ovog aprila imati puno sreće!Foto:Profimedia

Zapravo, u aprilu kao da ćete imati pomoć same sudbine – nagoveštaji onoga što treba da uradite dolaziće sami od sebe. Budite oprezni i pažljivi, ovo je trenutak kada možete doći do svoje “karte” za srećan život. Pojedinim Jarčevima bi moglo da se desi da postanu znatno bogatiji u roku od samo nekoliko dana!

Takođe, ovo je dobar perioda za prodaju ili iznajmljivanje nekretnina, a postoji i mogućnost dobijanja nasledstav ili prodaje nečega što ste nasledili.

Svi projekti koji započnete u mesecu pred nama biće veoma uspešni. Nemojte odbijati saradnje, moći ćete da zaradite značajne količine novca!

(Progorod43)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /