in

Pomračenje sunca 8. aprila najjače će udariti na ova 4 znaka horoskopa

Pomračenje sunca 8. aprila najjače će udariti na ova 4 znaka horoskopa

Pomračenje Sunca u astrologiji predstavlja događaj u kojem se Mesec privremeno pokriva prednjom stranom Sunca, stvarajući time senku na Zemlji. Ova astrološka pojava često ima dubok simbolički značaj i smatra se važnim vremenskim periodom za transformaciju i promene.


POMRAČENJE MESECA otvorilo je KORIDOR POMRAČENJA koji za OVIH 5 ZNAKOVA znači promenu života iz korena: Evo koga čekaju nepredvidivi problemi, a koga srodna duša


VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Evo koji znak ima TAJNE NEPRIJATELJE, a koga čeka SREĆA NA POSLU

Pomračenje Sunca intenzivno će delovati na sve znakove horoskopa, a najjače će udariti Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve.

OVAN

Pred vama je period velikih promena u kojem ćete doneti odluke koje mogu da vam promene život. Sve što budete radili narednih dana snažno će uticati na vašu budućnost. Vodite računa da ne donosite odluke u afektu.

RAK

Pomračenje Sunce u Ovnu donosi vam velike promene na poslu. Možete da očekujete transformaciju firme ili čak promenu radnog mesta. To će biti aktuelno u narednih nekoliko meseci.

JARAC

Pomračenje se odigrava u vašem četvrtom polju, pa vas očekuju problemi sa stanom, slediba ili konflikti sa rodbinom. Takođe, možete se baviti odnosom sa jednim ili oba rodtelja.

VAGA

Partnerski odnosi će biti u fokusu u narednim mesecima. Imaćete mogućnost da okončate odnos koji vam je bio težak, ali i da se oslobodite negativnih stvari iz prošlosti. Ovaj astrološki događaj simbolizuje kraj jednog odnosa.

(Nportal)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /