in

Pun Mesec stiže 23. maja, a za ova 2 znaka donosi kosmičku magiju i sreću nikad veću!

Horoskop će za vreme ovog punog Meseca posebno biti povoljan za dva znaka Zodijaka – Bika i Strelca!


Najpoznatiji turski astrolog najavio JUNSKI SUDBINSKI PREOKRET za ova 3 znaka Zodijaka: Kaže da će ih POLJUBITI SREĆA

Pun Mesec ovog maja dolazi u trenutku kadab Sunce ulazi u znak Blizanaca, a poklapa se se još jednim kosmičkim događajem – godišnjom konjukcijom Jupitera i Venere. Ove dve planete se smatraju blagotvornim jer imaju tendenciju da donose pozitivnost i blagoslov svemu što dotaknu.

Očekuju nas velike i važne prilike na polju romantike, finansija i kreativnosti, pa svi ztreba da se raduju ovom periodu, ali, kao što smo već rekli, Strelcu i Biku stiže skoro pa magična energija.

BIK

ILUSTRACIJA/ Pun Mesec Biku donosi mnogo sreće i dobrih prilika Foto:Profimedia

Ovaj pun Mesec izvlači iz vas skrivene želje na površinu i pomaže vam da otkrijete delove sebe koje ste se ranije plašili da pokažete svetu. Ali, ono zbog čega je ovo posebno moćno vreme za Bika jeste što je u opoziciji sa Jupiterom i Venerom, koje će se poravnati u poslednjem stepenu vašeg horoskopskog znaka, donoseći maksimalno pozitivnu energiju i ogroman broj povoljnih okolnosti i prilika.

Juiter će svoj višegodišnji boravak u Biku okončati samo dva dana posle punog Meseca, i neće se tu vratiti narednih 12 godina, pa su ovi dana vaša šansa da igrate na sve ili ništa i pokušate da ostvarite neki dugoodišnji san ili važan cilj. Svakako vas očekuje obilje novih mogućnosti, novca i poneki flert i romansa.

STRELAC

ILUSTRACIJA/ Strelac može da očekuje izrazito dobar period
ILUSTRACIJA/ Strelac može da očekuje izrazito dobar period Foto:Profimedia

Pun Mesec 23. maja stiže upravo u vašem znaku, Strelčevi, tako da ćete po prirodi stvari osetiti njegov uticaj više od ostalih znakova Zodijaka. Ovo je jedan od najboljih trenutaka u godini da se udubite u svoje ciljeve i da prigrlite nove avanture, te da budete spontani i iskoristite sve dobre prilike koje se ukažu. Mesec podržava i transformaciona planeta Pluton koja vam daje jasan smer i fokus na ono što stvarno želite.

Pored toga, vaša vladajuća planeta Jupiter je sada blisko povezana sa romantičnom Venerom u sektoru produktivnosti, donoseći vam mnogo sreće u svemu, od poslovnih odnosa do novca. Iskoristite ovaj talas kosmičke magije da privučete nove profesionalne mogućnosti ili da povučete važne korake u ostvarivanju svojih ličnih ciljeva. Univerzum vas gura da uspete!

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /