in

Retrogradni Merkur stiže sutra, 1. aprila, i doslovce će smrviti ova 3 znaka!

Retrogradni Merkur stiže sutra, 1. aprila, i doslovce će smrviti ova 3 znaka!

Astrolozi redovno ističu da retrogradni Merkur ima ozbiljan uticaj na ljude, pa najčešće savetuju da u ovom periodu ne preduzimate neke velike i važne korake koji menjaju život. Takođe, savetuje se da se ne prave velike kupovine i transakcije, te da budete veoma pažljivi ako vam predstoji bilo kakav duži put.


OVOM ZNAKU suđeno je da se OBOGATI u aprilu – upada u MUNJEVITI NOVČANI VIR, tvrdi čuveni astrolog: Neki će doći do velikog iznosa za samo nekoliko dana!

Treba biti oprezan u komunikaciji – nesporazumi su u ovom periodu česti, i nikako ne treba donositi ishitrene odluke, posebno u vezi sa poslom. Svaku odluku premerite više puta!

I dok tradicionalno ova planeta, kada je retrogradna, ne utiče previše povoljno gotovo ni na jedan znak Zodijaka, posebno loš horoskop doneće Ovnovima! Retrogradni Merkur će, dakle, najteže pogoditi tri znaka – pomenute Ovnove, ali i Strelčeve i Jarčeve!

OVAN

ILUSTRACIJA/Retrogradni Merkur u velikoj meri uticaće na Ovnove! Foto:Profimedia

Predstavnici ovog znaka moraju pažljivo da prate sva dokumenta koja se odnose na njihov rad ili život. Na poslu vas rasprave i nesporazumi mogu dovesti čak i do gubitka ugleda, pa i pozicije!

Iako je vaša intuicija izražena, u narednim nedelejama će biti veoma slaba, što će vam dodatno poremetiti uobičajeno funkcionisanje. Moraćete da poradite na svojoj razdražljivosti i sebičnosti, posebno u prvoj polovini meseca, kada će negativne sile Venere i Merkura biti u moćnoj sinergiji.

U ljubavi konfliktne situacije prete da postanu početak niza velikih svađa.

STRELAC

ILUSTRACIJA/Retrogradni Merkur u velikoj meri uticaće na Strelčeve!
ILUSTRACIJA/Retrogradni Merkur u velikoj meri uticaće na Strelčeve! Foto:Profimedia

Strelčevi bi trebalo da se pripreme na puno nepredvidivih situacija i nagle promene planova. Može da dođe do otkazanog avionskog leta, kvara automobila, nagle bolesti uoči zakazanog putovanja, odlaganja važnih događaja… Ukratko, ako ste imali planirano bilo kakvo putovanje, očekujte neprijatnosti i loše promene u pogledu istog. Čuvajte se i gradske vožnje, tu može doći do manjih pehova.

Ovo je period koji od vas zahteva mnogo strpljenja, ali i odlučnosti. Čekaju vas teški dani, ali ujedno i zanimljivi i poučni – bićete mudriji i obazriviji na kraju ovog perioda. Važno je da u narednim nedeljema ne pokušavate da obavite više stvari u jednom, tada je neuspeh zagarantovan. Ukoliko budete imali takta i strpljenja, možda ipak neće izostati neki manji uspesi. Ne mešajte ljubav i posao i dovoljno vremena posvetite osobama koje volite.

JARAC

ILUSTRACIJA/Retrogradni Merkur u velikoj meri uticaće na Jarčeve!
ILUSTRACIJA/Retrogradni Merkur u velikoj meri uticaće na Jarčeve!Foto:Profimedia

Jarčevi u narednom periodu treba da izvegavaju kupovinu ili prodaju nekretnina. Može doći do problema sa papirologijom, pakovanjem ili selidbom. S druge strane, savetuje se da što više vremena provedete u krugu porodice i kod kuće. Može da dođe i do problemau interekaciji sa kolegama i okolinom. Stvari najverovatnije neće ići po planu i moglo bi da dđe do neočekivanih promena u vašem poslu. Iako ćete biti nervozni i nemirni, ne zaboravite prognozu zvezda – postoji velika šansa da će svi sadašnji neuspesi u budućnosti pretvoriti u trijumfe i da će vas odvesti putem napretka!

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /