in

Snežni pun Mesec stiže 24. februara u znaku Device i ova 4 znaka su velikom problemu

Analitička Device načiniće ovaj period izazovnim jer će emocionalna reakcija biti suzbijena racionalnošću. Ovaj kontrast može dovesti do sukoba između emocionalnih potreba i hladne, analitičke percepcije.


Šta žene NAJVIŠE UZBUĐUJE U KREVETU, prema njihovom horoskopskom znaku

Važno je da pristupimo ovom periodu s pažnjom i saosećanjem, kako bismo izbegli nesporazume i konflikte koji mogu nastati usled ove kombinacije tenzija.

S obzirom na to da će pun Mesec biti u Devici, fokusiranje na organizaciju, zdravlje i praktične aspekte života može pomoći u suočavanju sa izazovima. Važno je pronaći balans između emotivnih potreba i racionalnog pristupa kako bismo izvukli najbolje iz ovog perioda i izbegli suvišne konflikte i stres.

Evo na koja četiri znaka horoskopa će pun Mesec imati najjači udar.

Devica

devicaFoto:Ringier

Kada Mesec bude u punom sjaju u vašem znaku, ključno je da ne doživljavate događaje previše lično, jer se može nakupiti niz emotivnih izazova. Osećanja poput besa, nervoze i frustracija mogu izazvati emotivno razočaranje.

Opozicija sa Suncem i Venerom iz Riba dodatno pojačava nezadovoljstvo, posebno u ljubavnim odnosima. Ako ste u vezi ili braku, vaš prag tolerancije će biti na minimumu, dok se psihički suočavate s mogućim problemima nesanice usled nervoze.

Ribe

ribe
ribeFoto:Ringier

Pod uticajem Punog Meseca iz Device, očekujte osećaj nezadovoljstva. Vikend pred vama ne bi trebalo rezervisati za važne aktivnosti, a ako planirate ljubavni susret, možda je bolje razmisliti o odlaganju.

Emotivna napetost može biti visoka, pa je važno zadržati miran pristup situacijama.

Strelac

strelac
strelacFoto:Ringier

Najveći stres za Strelca dolazi kroz posao tokom ovog perioda. Opterećenje informacijama i zadacima može dovesti do emocionalnog iscrpljenja.

Važno je izbeći emotivne kolapse izazvane poslovnim pritiscima. Odlaganje važnih poslovnih pregovora za narednu sedmicu može pomoći u smanjenju stresa.

Blizanci

blizanci
blizanciFoto:Ringier

Pun Mesec će snažno uticati na vaše četvrto polje, što može izazvati opterećenje porodičnim problemima. Brige oko jedne osobe u porodici dodatno će vas opteretiti.

Važno je pronaći ravnotežu između ličnih potreba i podrške porodici kako biste prevazišli ove izazove.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /