in

Tri horoskopska znaka koja su izbirljiva po pitanju veza

Budući da se plaše da budu povređeni ili nisu sigurni u svoje osećaje, u početku to blokiraju. Zatvaraju svoja srca što je duže moguće, što otežava novoj ljubavi da ih osvoji.


POMRAČENJE SUNCA 8. aprila ovim znakovima SKIDA MRAK SA OČIJU: Napokon će vam stvari krenuti od ruke, a evo ko je među SREĆNICIMA


DATUM ROĐENJA otkriva čiji će se život 2024. godine NEPOVRATNO PROMENITI: Neke čeka razvod, a neke preseljenje u drugu zemlju

BlizanciFoto:Credit: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Profimedia

Blizanci

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku mame potencijalne partnere zbog svoje šarmantne, otvorene prirode.

Međutim, nisu uopšte “brze na okidaču” kad je reč o vezama. Čak i kada nađu nekoga ko im se zaista jako sviđa, teško im je da se vežu. Osim što se plaše obaveze, uvek misle: “Ko zna ne čeka li me iza ugla još neko bolji?”

Devica
DevicaFoto:Credit: Betty Buzz / Planet / Profimedia / Profimedia

Devica

Žene device vole red i planiranje, pa ne mogu da izađu iz svoje perfekcionističke kože ni u vezama.

Precizno definisana očekivanja koja device imaju od sebe prenose i na potencijalne partnere i sastanke. I dok ih neko zaista ne obori s nogu radeći sve ono za čime device zaista žude, radije ostaju solo.

Strelac
StrelacFoto:Credit: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia / Profimedia

Strelac

Ako neko želi da osvoji ženu rođenu u znaku strelca, mora da ima mnogo puno strpljenja, spremnosti na kompromis i smisla za avanturu.

Budući da ne vole ništa više od svoje slobode i nezavisnosti, žele da putuju i otkrivaju nove stvari. Čim imaju osećaj da se druga osoba ne slaže s time, sprečiće ih u osvajačkom pohodu. A nakon toga nema ni najmanje šanse da to postane trajna veza.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /