in

U numerologiji 4.4. 2024. godine je božanski znak i evo šta se desi kad se spoje tri četvorke

Šta znači anđeoski broj 4?

Anđeoski broj 444 je popularan među onima koji se bave manifestovanjem, ali pre nego što uđemo u njegovo značenje i zašto je tako dobro prihvaćen, hajde da prođemo kroz značenje broja 4.

„U numerologiji, broj 4 predstavlja našu osnovu, sigurnost, organizaciju i dosljednost“, kaže numerolog, astrolog Vanesa Vilijams iz Beyond Your Sun Sign, piše wellandgood.com.

Šta znači anđeoski broj 444?

Znajući da broj 4 predstavlja snažnu osnovu i sveukupni osećaj sigurnosti, nije iznenađujuće što se anđeoski broj 444 smatra zaštitnim brojem anđela.

Dok jedni o tome razmišljaju kao o zaštiti od svakog zla, drugi o tome razmišljaju više linearno.

Konkretno, Vilijams kaže da anđeoski broj 444 nudi zaštitu tako da možemo da se usredsredimo na svoju osnovu i da se slobodno krećemo – bez straha ili sveobuhvatne brige – kroz naše živote.

„Ne možemo slobodno da se izrazimo bez čvrste osnove i anđeo broj 444 nas podseća na to“, objašnjava ona.

Kakav je značaj datuma 4.4?

Znajući da se broj 4 odnosi na zaštitu i sigurnost, datum 4. (4.4) april je vrijeme kada ljudi mogu da se osjećaju pozvanijim da istražuju nove poduhvate, jer znaju da im univerzum čuva leđa.

(CDM)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /