in

Uradite test i tabela će pokazati da li ste u ciklusu sedam i po godina tuge

U poslednje vreme ništa vam ne ide na ruku? Ono što ste ranije radili vrlo lako, sada je postalo veoma teško. Ljudi te ne razumeju, na svakom koraku nailaziš na poteškoće. Možda ste u astrološkom periodu koji se zove Sade Sati. Koncept Sade Sati kod mnogih izaziva strah. Iako Sade Sati znači trajanje sedam i po godina, često se tome doda još jedna reč, pa dobijamo izraz – sedam i po godina tuge.


Od 15. februara do kraja meseca OVA 3 ZNAKA čeka NEOČEKIVANI PRILIV NOVCA i velika sreća, tvrde dva poznata ruska astrologa

Kliknite ovde i proverite nalazite li se trenutno u tom periodu.

Period života koji se zove Sade Sati ili „sedam i po godina tuge“ uvek je jedan od najtežih perioda kroz koji čovek prolazi. Kada Saturn uđe u 12. polje sa natalnog Meseca, osoba ulazi u Sade Sati period koji traje sve dok Saturn ne napusti 2. polje sa natalnog Meseca.

Saturn provodi otprilike dve i po godine u jednom znaku, a ovaj period označava prolazak Saturna kroz tri znaka (12., 1. i 2. polje od natalnog Meseca), čineći period od sedam i po godina. Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma i u ovom periodu će nešto uništiti, urušiti i zaustaviti, kako bi stvorio povoljne uslove za rast nečeg novog.

On nas uči da smo ograničeni i da sve materijalne stvari imaju početak i kraj, da će se ono što se spoji ponovo raspasti i da se sve vraća odakle je i došlo.

Saturn je sin Sunca. Sunce je planeta darme (ispravne akcije), a Saturn, kao njegov sin, pomaže dušama zatvorenim u materijalnom svetu da dođu na taj put darme. Ne trpi gluposti i dolazi svakih 30 godina da proveri šta je duša naučila. Ovaj period testiranja naziva se Sade Sati period. Kada se taj period pojavi u životu, čovek treba da se raduje, jer će sada upoznati veoma zanimljivu osobu – sebe, onakvog kakav je postao.

SaturnFoto:Irina Dmitrienko / Alamy / Profimedia

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerisati nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada dođe Sade Sati, Saturn će ugasiti pompe i šou iza kojih se krijemo, i daće nam u ruke „alat“ za naporan rad na sebi. On je strog, iako ponekad pogrešno shvaćen kao okrutan. Njegove lekcije su često bolne, ali i neophodne da bismo pronašli put koji vodi izvan materije.

Saturn otvara vrata koja vode u večnost, a put do tih vrata je ravan i uzak, kao britva. Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu, okolnosti se menjaju i život postaje pun poteškoća; osoba postaje nervoznija i netolerantnija; iako vredno radi, novca nikad dosta; njeno zdravlje se pogoršava, deca postaju nezainteresovana za učenje, a njen bračni život ispunjen je svađama i nesporazumima. Ali za sve to postoji razlog.

Gospod Šiva je blagoslovio Saturna da bude taj koji će suditi i kažnjavati one koji su nepošteni i okrutni. Stoga, Saturn svakih 30 godina postavlja prepreke pred čoveka; testovi materijalne, emocionalne i duhovne zrelosti. Nakon Saturnovog testa osoba koja je položila ispite sija kao zlato. Saturn joj je pomogao da postane bolja osoba stavljajući je u teške okolnosti. Saturnova škola obrazuje ljude i oplemenjuje njihov karakter.

Iako se čini da period Sade Sati nije povoljan, on je veoma povoljan. Autor zakona nije sentimentalan. Kao i Saturn. Tokom Sade Sati perioda, Saturn pomaže osobi da se seti koliko puta je nekoga povredila delima, rečima i mislima, koliko puta je bila nepoštena, nepoštena; koliko je puta pala žrtva iskušenja, nemoralnih čari, napada i izazova. Saturn će sve uredno naplatiti i dovesti nas do pokajanja. Čim neko krene sa svojom ličnom unutrašnjom promenom, Saturn će mu pomoći i uputiti ga ka višim ciljevima života.

On uči kako da prevaziđe svoja lična ograničenja, kako da postigne odvojenost i nezavisnost, koncentraciju, pažnju na detalje, disciplinu i ozbiljnost, što je neophodno da bi čovek mogao da odgovori izazovima života i učini svoj život sjajnim.

(Atma.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /