in

Uskoro počinje vladavina Bikova, ovim znacima će se život okrenuti naopačke

Vladavina Bika će nas naterati da sagledamo svoje dugoročne ciljeve, a njihova jaka i moćna energija će navesti mnoge znake Zodijaka da promene mnoge stvari na više životnih planova, a posebno na onim ljubavnim.


KAKO DA ZNATE DA LI SPAVATE SA LAŽOVOM? OVI horoskopski znaci su majstori u tome i u stanju su bilo koga da prevedu ŽEDNOG PREKO VODE


“STIŽU ŠUŠKE” Veliki Stelijum u Biku će 21. aprila PROMENITI S-V-E, a posebno stanje na računu: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju

Ovan

U ovom periodu možete očekivati sudbinski susret, ali i da vas planeta ljubavi spoji s nekim bivšim parnetom.

Posebno obratite pažnju na kraj aprila, jer baš tada može doći da slučajnih susreta.

Za one koji su u vezi slede promene na bolje, tako da očekujte da vas partner pozitivno iznenadi.

Bik

Venera je vaš vladar, tako da svaki njen tranzit ima uticaj na vaš život. Imaćete konakt s osobom koja ne živi u vašoj državi ili će se i vama javiti stara ljubav.

U prethodnom periodu ste imali finansijke probleme, ali tome konačno dolazi kraj. Ukoliko ste u vezi i osećate da to nije to, ne brinite, jer će vam se uskoro samo reći.

Devica

Vaš vladar Merkur bit će u konjunkciji s Venerom od 18. do 19. aprila, što znači da možete imati susret s nekom vama posebnom osobom.

Najverovatnikje se radi o osobi koja kod vas izaziva fizičku privlačnost. Device u ovom periodu mogu da očekuje mnogo flertovanja.

Vaga

Vage u ovom periodu mogu da očekuju veoma važne promene na ljubavnom planu. Možda vam partner ponudi brak ili zajednički život ili, pak, raskid.

Šta god bilo, život će vas se okrenuti za 180 stepeni.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /