in

Veliki nedeljni horoskop – Žena.rs

Veliki nedeljni horoskop – Žena.rs

U novoj nedelji čekaju vas nove mogućnosti, tako kažu zvezde. Proverite kojim znacima će posao ići od ruke, a ko treba da se okrene ljubavnim odnosima.

Ovako izgleda nedeljni horoskop od 25. do 31. marta, pogledajte vaše astro prognoze:

OVAN

Ljudi koji su po položaju iznad vas su nervozni ili nisu prisutni. To vama daje šansu da se pokažete ili preuzmete kontrolu. Naglašene su vam bitne poslovne aktivnosti u narednom periodu. Upravo se i emotivni deo pokreće kroz poslovni. Jednostavno ćete privlačiti pažnju gde god da se nađete.

BIK

Pokušavate sebe da ustrojite u nekim konkretnim pravcima, ali vam ne ide. Slaba vam je koncentracija, pa nemojte počinjati više poslova istovremeno. Emotivni deo trpi zbog stvari koje ste sebi nametnuli. Možete jedno prijateljstvo da pretvorite u nešto više. Zauzeti žele ponovo da pokrenu strasti.

BLIZANCI

Povoljnosti su vezane za strance i velike firme. Moguće su vam neke kazne ili ograničenja krajem nedelje. Vaša spoljašnjost odaje potpuno drugačiji utisak. To će se više odraziti u emotivnom delu. Izlazite i krećite se. Privući ćete pažnju nekoga ko je potpuno drugačiji od vaših dosadašnjih partnera.

RAK

Poslovni deo je kod većine dobar ili se popravlja. Samo ne budite pasivni. Odličan ste posrednik u bilo kojoj vrsti poslova. Super vam je komunikacija s ljudima iz drugih mesta. Možete nešto bitno da rešite oko neke papirologije. Sa druge strane, emotivni deo je nesređen. Dosta ste samo maštali.

LAV

Drugi vas vide kao da nemate nijednu brigu. Sijate, pa treba da iskoristite tu prednost. Saradnici su nervozni, pa ćete vi nekako preuzeti ulogu vođe, što po prirodi vašeg znaka jeste. Emotivni deo je vezan za putovanja i posao. Zauzeti dominiraju nad partnerom – iskoristite taj uticaj.

DEVICA

Već izvesno vreme se nalazite u komplikovanim okolnostima. Taman mislite da ste nešto završili ili da je nešto prošlo, kada ono eto ga epilog. I u ovom periodu je tako, ali se ipak nazire svetlo na kraju tunela. Povedite računa o tajnim neprijateljima koji vas i dalje imaju na oku.

VAGA

Mašta je deo vaše svakodnevice i dobar pokretač. Ako možete da je iskoristite u poslu – bićete primećeni. Niste potpuno sigurni šta drugi traže i očekuju od vas. Možete da se oslonite na nekoga. Komunicirajte sa prijateljima koji mogu da vas pokrenu. A i preko njih slede interesantna poznanstva.

ŠKORPIJA

Neke kočnice ste prevazišli, ali su ostale sitnice koje trebate da spakujete na svoje mesto. Odlični su kontakti sa strancima i povoljnosti jesu vezane za inostranstvo. Suviše se bavite drugima. Opustićete se do kraja nedelje i napraviti neke bitne promene. Bavite se sobom i to je najbolje.

STRELAC

Već izvesno vreme je posao u usponu, i to se nastavlja. Ne odbijajte prilike koje vam se nude. Honorarni poslovi su mogući. Imate suviše troškova, pa još nećete uspeti da stabilizujete finansije. Nešto tu rešavate u zadnjem trenutku. Naplatite neka dugovanja, ali za to vi morate da se angažujete.

JARAC

Kod većine je bilo mirno u prethodnom periodu, ali sada kreće ludnica u kojoj treba brzo da se snađete. Odglumite kada to treba i ne pričajte previše. Informacije koje dolaze do vas zasad treba da vam ostanu kao kec u rukavu. Emotivni deo je vezan za nekoga iz prošlosti. Verovatno mlađeg.

VODOLIJA

Koliko god se osećali ograničeni i strahovali za svoju poziciju, sada stižu potvrde za vaša ranija zalaganja. To vam daje novu snagu. U emotivnom delu će slobodni privlačiti osobe koje su nervoznijeg karaktera. Interesantni susreti su vezani za mesta zabave i druženja s prijateljima.

RIBE

Dobijate na dinamici. Počinjete da glumite i želite da se partner ili potencijalni partner potrudi oko vas. Ne želite da se zavaravate, ali isto tako imate potrebu da maštate. Svakako ste emotivniji nego inače, ali to pokazujete na jedan pomalo čudan način. Zauzeti priželjkuju podršku voljene osobe.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /