in

Venera je ušla u znak Raka i donosi lavinu emocija

Venera je ušla u znak Raka i donosi lavinu emocija

Boravak ove planete ljubavi u Raku učiniće da poželimo da voljeni. Astrolozi najavljuju da bi boravak Venere u Raku mnogima mogao da donese harmonične odnose u ljubavnim vezama i brakovima, kao i u porodičnim relacijama, ali i nove ljubavi, one koje se dešavaju na prvi pogled i bude “leptiriće u stomaku”.


Stiže LETNJI SOLSTICIJ i astrolozi tvrde da će se OVOM ZNAKU NOVAC LEPITI ZA PRSTE: Sunce ulazi u Raka, a evo šta to donosi svim znakovima horoskopa

Takođe, kad Venera uđe u znak Raka, mnogi će poželeti da se okrenu uređivanju životnog prostora, jer će upravo kuća biti mesto okupljanja u kom ćemo imati potrebu da provodimo što više vremena sa dragim osobama.

Za vreme ovog tranzita muškarci će obraćati više pažnje na osobe ženskog pola – bilo da su im one majke, bake, devojke, supruge, ćerke… Čak i oni muškarci koji teško pokazuju osećanja sada će postati otvoreniji i empatičniji.

Kad Venera uđe u znak Raka, sve postaje podređeno ženama i ispunjavanju njihovih želja.

Takođe, Venera u Raku može da izazove manjak samopouzdanja, ali sve to ide iz straha da ne izgubi nešto što je za nju bitno. Ona ovde širi svoja osećanja, emocije i ide dušom ka ostvarenju svog cilja.

Iako ćemo svi osetiti uticaj Raka u Veneri, ipak će najviše pogoditi ova tri znaka Zodijaka.

Rak

Samopouzdanje, osećaj poletnosti, sreće i suštinskog zadovoljstva obeležiće ovaj tranzit. Privlačićete pažnju drugih. Neki Rakovi će menjati fizički izgled, neki će se intezivnije sređivati, jer će želeti da budu zapaženi. Rakovima je aspektovana pozitivna promena na ljubavnom planu, pa ako ste usamljeni možete u ovom periodu uploviti u emotivnu vezu.

Škorpija

Škorpije će imati veliku želju za druženjem i avanturama. Ukoliko ste slobodni postoji velika upoznate svoju srodnu dušu. Ako ste u vezi, bićete posvećeni voljenom osobom, poželećete da što više vremena porovodite nasamo sa njom.

Ribe

Vreme kada Venera ide kroz znak Raka za vas je vreme emocija i ljubavi, kao i za proširenje porodice. Bićete ispunjeni i zadovoljni, a na polju ljubavi pratiće vas velika sreća. Idealno je vreme za začeće, kao i za planove da vašu vezu podignete na viši nivo. Slobodnim Ribama aspektovan je ulazak u vezu.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /