in

Venera u Jarcu donela je hlađenje: Ovaj astrološki događaj najviše pogodnosti daje Jarčevima, Bikovima i Devicama, a evo koga očekuje nemir i haos

Jarac je suzdržan i zatvoren znak, u kojemu se planeta telesnih užitaka, lepote i romantike ne oseća najbolje. U vreme Venere u Jarcu ljubavni odnosi poprimaju nijanse materijalizma i proračunatosti, što je velika razlika u odnosu na spontanost i pustolovnost, koje su prevladavale dok je Venera boravila u Strelcu.


3 NAJVEĆA SREĆNIKA HOROSKOPA MAJA: Za 2024. im je najavljen VELIKI TEST, ali sve muke će se debelo isplatiti!


Upozorenje za sve znakove: Postoji čak 8 OPASNIH DATUMA u februaru – a evo kada treba da budete NAJOPREZNIJI!

jaracFoto:Ringier

Ako vam neko izjavi naklonost, bićete oprezni i nepoverljivi. Trebaće vam mnogo vremena da se opustite i steknete poverenje u nekog. Više će vas privlačiti pomisao na zasnivanje dugotrajne veze, nego na kratke erotske avanture.

Preuzmite Žena.rs besplatnu natalnu kartu OVDE

Pre nego što započnete vezu, razmotrićete uticaj potencijalnog odnosa na vaš društveni status i ekonomske prilike. Želećete da imate uz sebe nekoga ko vam može ponuditi stabilnost i predvidljivost, pa ćete uzeti u obzir kandidatovu imovinu, sposobnost zarađivanja i potrošačke navike.

Iako je lišena nežnosti i čarolije, Venera u Jarcu povoljna je utoliko što navodi na pojednostavljenje i pročišćenje intimnog života. Mnogi će se baciti na raskide privatnih odnosa koji ih opterećuju i na učvršćenje onih koje smatraju korisnima i perspektivnima.

Venera u Jarcu
Venera u JarcuFoto:Credit: md sumon / Alamy / Alamy / Profimedia / Profimedia

Ovaj astrološki događaj će najviše da razveseli Jarčeve, Bikove i Device, a Škorpije i Ribe imaće takođe obilje razloga za osmeh. Svi navedeni imaće povećane izglede da izgrade nove ili poboljšaju postojeće privatne odnose i da uvedu reda u svoju intimnu scenu.

Ovnovi, Rakovi i Vage moraće da se više trude i da se odriču da bi dosegli ljubavnu sreću. Njihovi partneri i simpatije pomalo će im otežavati život ili oscilirati u raspoloženju. Treba da budu korektni i da zahtevaju korektnost od druge strane.

Izbegavajte da se služite igricama i pretvaranjem i suzdržite se od dramatičnih izliva emocija, naročito u javnosti.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /