in

Venera ulazi u Škorpiju i donosi strast koja će vam pomutiti um

Venera ulazi u Škorpiju i donosi strast koja će vam pomutiti um

Pustiš se i zaroniš.

Venera je u znaku Škorpiona do 6.12. kojoj će se pridružiti Mars u opoziciji i pojačati strast, a Sunce će doneti želju za autoritativnošću ili starijim muškarcima. Venera vlada vezama i društvena je, prijateljski nastrojena i privržena. Škorpija je strastvena i voli da zaroni glavom bez obzira u ljubav.

To znači da ćemo žudeti za značajnim i intenzivnim iskustvima kada je Venera u Škorpiji. Dubina i intimnost postaju važnije, podstiču nas da zamenimo neozbiljne ljubavne veze za dugotrajnu romansu. Ljubav može graničiti s opsesivnošću kada je Venera u ovom znaku.

Venera u Škorpiji je vreme kada ćemo hteti da rasvetlimo senke naših veza. Te mučne misli koje smo gurali u stranu sada izlaze napolje, ako ništa drugo oni koji će ostati u vezama razmišljaće o svojim tajnim zaljubljenostima koje će ostati neizrečene, pa će dolaziti i do svađa jer ono što je potisnuto sada će izlaziti na videlo.

Velika većina parova potiskuje strast jer je ne razume i ne može da spoji ljubav u jednu celinu. Pokušaćemo otkriti šta možemo učiniti da strast preživi – ili, da li je vreme da je integrišemo. Ovaj tranzit daje našim odnosima veliku proveru stvarnosti odnosa, odnosno koliko je moguće integrisati strast.

Takođe, Venera u Škorpiji može izneti borbe za moć i novčane brige na otvoreno, kao i pitanja nasledstva. Ovaj tranzit izvlači i tamni deo mnogih odnosa, a to je pohlepa za novcem. Kako se novac troši postaje fokus u partnerstvima u kojima se finansijski resursi dele. Ovo takođe može biti vreme kada imamo veće interesovanje za finansijska ulaganja ili odluke o pozajmicama, piše Atma.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /