in

Za ova 3 horoskopa znaka od 10. marta počinju dani u kojima je sve moguće

Od 10. marta će mladi mesec u horoskopskom znaku riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata. Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vreme da oslobodite svoju kreativnu stranu.


Ovo su NAJTOKSIČNIJI PAROVI HOROSKOPA koji nemaju zajedničku budućnost: Nikako nisu jedni za druge


Mlad Mesec u Ribama donosi NEOBUZDANU SREĆU i promenu za 180 stepeni za OVA 4 znaka: Spremite se za potpuni PREOKRET vašeg budžeta i rasplet emotivnih čvorova

A ova tri znaka horoskopa bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav.

Rak

Verovatno ste čula izreku: „Morate voleti sebe pre nego što možete voleti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proleća, to jest, otkriće nekoliko stvari u sebi koje pre nije video. Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude videti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav.

Škorpija

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imala težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav. Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promeni zauvek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom doneće vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izleči ranjeno srce.

Ribe

Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama. Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osećaje.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /