in

ЈАТ техника добила нове дозволе за одржавање авиона

БЕОГРАД –

Највећи центар у Србији за одржавање ваздухоплова “ЈАТ техника” добила је нове сертификате за поправку и одржавање авиона типа ербас А330-200/300, ербас А320 НЕО, као и сертификатом за ремонт стајног трапа на “боингу” типа 737 Next Generation, саопштено је данас.

Портпарол “ЈАТ технике” Бранка Малиџан рекла је да је основни циљ тог центра унапређивање свих сегмената услуге како би на најбољи начин одговорили захтевима клијената.

“Знамо да ће потребе за одржавањем авионских компоненти и линијским одржавањем порасти у наредном периоду. Ово је процес у коме се припремамо за нова времена у историји модерне авијације, а јединствени Avia Prime бренд ће бити гарант квалитета понуде на заједничком тржишту које покривамо”, казала је она.

Навела је да је београдски аеродром један од аеродрома у Европи који се најбрже развија и да ће се захваљујући том развоју створити простор за запошљавање нових квалификованих радника.

“Београдски аеродром је један од аеродрома у Европи који се најбрзе развија, са тржиштем које је у експанзији, уз многе пословне могућности за авио-индустрију. Перспектива у којој ће се наћи српска авио-индустрија у неколико наредних година ће бити заиста невероватна”, казала је Малиџан.