in

Највећој српској инвестицији у ЕУ – МТЕЛ Аустрији – признање за најповољније тарифе и услове

Поред великог броја корисника, у компанији су посебно поносни на то што добар део њих чине људи који не потичу са простора бивше Југославије, истиче Божић за Танјуг и додаје да је у плану ширење пословања у Немачку и Швајцарску.

Компанија МТЕЛ Аустрија је чланица Телеком Србија групе, регистрована у Аустрији 2014. године, где је са комерцијалним радом почела две године касније.

“Ове године, МТЕЛ Аустрија је добила велико признање од независне агенције која се бави истраживањем тржишта, односно телекомуникационих оператера који послују на тржишту Аустрије, које се односи на транспарентност и квалитет мобилних тарифа”, рекао је Божић.

МТЕЛ Аустрија је препозната као најбоља у вези транспарентности и квалитета мобилних тарифа, а тржиште мобилне телефоније пуно је оператера.

МТЕЛ Аустрија је заузео прво место у истраживању Аустријског друштва за потрошачко истраживање (ОеГВС) спроведено међу корисницима, у којем су учествовали водећи оператори мобилне телефоније у Аустрији, у категорији “тарифе и услови”.

Анализирано је мишљење корисника пет телекомуникационих оператора, међу којима су и навећи А1, Дреи И Магента, и то у три категорије – тарифе и услови, транспарентност и удобност, као и обим понуде.

МТЕЛ Аустрија је убедљиво победио у најважнијој категорији – “тарифе и услови”.

Посебно истиче да је ове године компанија стигла до важне бројке – 150.000 задовољних корисника, који углавном користе услуге мобилне телефоније, фиксног интернета и телевизије.

Најављује да су у пословнима плановима ширење на нова тржишта, и то већ почетком септембра на тржиште Швајцарске, где ће корисницима понудити услуге мобилне телефоније и МТС телевизије.

Додаје да до краја године намеравају да МТЕЛ буде доступан и на тржишту Немачке, такође у сегменту мобилне телефоније и ТВ услуга.

“МТЕЛ Аустрија се константно труди да унапреди квалитет својих услуга и да прошири асортиман производа. Тако ћемо у наредном периоду корисницима омогућити да на нашим продајним местима купе електронске тагове, што ће смањити чекање на наплатним рампама”, навео је Божић.

У компанији су, каже, посебно поносни на чињеницу да међу 150.000 активних корисника, више од 10 одсто те “корисничке базе” чине људи који нису са простора бивше Југославије.

То значи да је све више Аустријанаца, али и других грађана те земље, који користе услуге МТЕЛ-а због повољних тарифа и пакета.

“И тиме добијамо признање за преданост, рад и транспарентност наших услуга и тарифа, и у сегменту мобилне телефоније, кућног интернета и у сегменту телевизије”, рекао је Божић.