in

Mladić poginuo na Novom naselju, devojčica teže povređena

Mladić poginuo na Novom naselju, devojčica teže povređena

NOVI SAD –

Mladić za sada neutvrđenog godišta je poginuo, dok je petnaestogodišnja devojka povređena u teškom udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju. Automobil je sleteo sa puta i udario u drvo, mlađi muškarac je preminuo na licu mesta dok je devojčica sa teškim povredama prebačena na zbrinjavanje u Dečiju bolnicu. 

Nesreća se dogodila na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33 kada je automobil marke BMW iz neutvrđenih okolnosti izleteo sa kolovoza i udario u drvo pored puta. Intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći zajedno sa policijom i vatrogascima. 

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za RTV da su ekipe intervenisale na Novom naselju u 2:28 časova, i nažalost na licu mesta konstatovale smrt mladića. 

“U težoj saobraćajnoj nesreći, nakon što je automobil izleteo sa puta i udario u drvo, povređena je devojka stara 15 godina. Ona je zadobila višestruke polutraumatske povrede i prevezena je u Dečiju bolnicu na odeljenje hirurgije. Na licu mesta je preminuo mlađi muškarac čije identitet nije poznat”, kaže Krulj.

Na licu mesta bila je prisutna i vatrogasna ekipa zbog tehničke intervencije na oštećenom automobilu.

Policija je obavila uviđaj, a zvanično saopštenje se očekuje u toku dana.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /