in

Ухапшени због сумње да су диловали дрогу

БЕОГРАД –

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, у одвојеним акцијама запленили су око 1,7 килограма амфетамина, око 550 грама марихуане и 150 таблета МДМА.

У акцијама су ухапшени М.М. (1983), Н.Р. (1989) и В.В. (1981) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је претресом стана В.В. запленила око 550 грама амфетамина, 500 грама марихуане, 150 таблета МДМА, вагицу за прецизно мерење, као и пиштољ и 25 метака, па ће против њега бити поднета и кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Претресом станова М.М. пронађено је око 550 грама амфетамина, мања количина марихуане и вагица за прецизно мерење, док је у стану осумњиченог Н. Р. заплењено око 600 грама амфетамина, 50 грама марихуане и две вагице.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени надлежном тужилаштву, након чега им је судија за претходни поступак одредио притвор до 30 дана.