in

Forum u Davosu treba preimenovati u – Svetski porobljivački forum

Ispostavlja se da je glavni problem na putu spasavanja čovečanstva sloboda govora, objavio je New York Post.

Pa ironično nastavio: „Srećom, naša budućnost je u dobrim rukama na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. O njoj raspravljaju milijarderi, politički klovnovi i druge lasice. Nije slučajno što su se neki cinici već sugerisali da se akronim WEF (Svetski ekonomski forum) treba dešifruje kao Svetski porobljivački forum (World Enslavement Forum).

Njujorški list u istom kontekstu ukazuje: „Najnoviji izveštaj Foruma o globalnim rizicima upozorava da neke vlade i platforme… možda neće biti u stanju da efikasno obuzdaju lažne informacije i štetne sadržaje, pa da će zbog toga istina biti sve spornija u svim društvima.

New York Post dalje navodi: „Forum je u vreme izbijanja pandemije kovida žurio da proglasi potrebu za „velikim resetovanjem“ kako bi radikalno bila povećana moć političara nad različitim aspektima naših života. Tamo smatraju da je jedini način da se spasi planeta – radikalno smanjenje životnog standarda ne-elite“.

I ukazuje da je dolar izgubio 97 odsto vrednosti od stvaranja američkih Federalnih rezervi 1913. godine, ali da su političari nad njim stekli još veću moć.

New York Post zaključuje: „Ko god pobedi na američkim predsedničkim izborima, steći će kontrolu nad režimom cenzure i moći će da je iskoristi da ovekoveči svoju moć. I već smo bili svedoci ovakvih postupaka.

Cenzura je pomogla Džou Bajdenu da pobedi na predsedničkim izborima 2020. godine. Zatim je, prema saveznom sudiji Teriju Dautiju, njegova administracija krenula u potencijalno najmasovniji napad na slobodu govora u istoriji Sjedinjenih Država“.

(Fakti)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /