in

Fursov: Tačka bez povratka je pređena

Fursov: Tačka bez povratka je pređena

Dužnička piramida zasnovana na dolaru mora da se sruši pre ili kasnije.

Čuveni ruski filozof Andrej Fursov govorio je o tome koliko će ova katastrofa biti velikih razmera, na Jutjub kanalu Dan TV.

Kako smatra ekspert, posle kolapsa globalnog dolarskog sistema više neće biti moguće izbeći katastrofalne posledice u svetskim razmerama. Prema rečima Fursova, tačka bez povratka u ovoj stvari je pređena još 2008. godine.

Od tada je nepovratno pokrenut mehanizam rasta nadolazećeg kolapsa. U bilo kojoj od narednih godina, rizik od kolapsa američkog finansijskog sistema sa nedostatkom samo se povećavao i dostigao svoj vrhunac 2020. zbog „korona krize“.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

Međutim, čak i u ovoj situaciji, sada republikansko rukovodstvo zemlje, koje predstavlja Donald Tramp, donelo je potpuno istu odluku koju su donele demokrate pre 12 godina, da ubace još više novca u već usijanu ekonomiju kako bi požar postao malo manji.

Ovakav pristup će neminovno dovesti do toga da će u vreme nadolazeće krize šok i previranja doživeti stotine miliona običnih građana koji su u potpunosti verovali u dolar i njegovu moć. Zalihe emisionih sredstava konačno su se iscrpile.


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /