in

Fursov upozorio na upotrebu „novog oružja“ od strane elite

Potpuna kontrola stanovništva i zastrašivanje građana mogli bi postati novo oružje u rukama elite „zlatne milijarde“. O tome je govorio poznati ruski filozof Andrej Fursov, na „Jutjub“ kanalu „День ТВ“.

Prema njegovim rečima, „vlasnici novca” su planirali da u narednim mesecima ojačaju ove instrumente, koji obećavaju da će biti kobni. Ovaj period treba da pokaže koliko elita, koja kontroliše najveći deo resursa i koncentriše glavne poluge vlasti u svojim rukama, može da ostvari svoje dalekosežne ciljeve.

Prema ekspertu, „svet iza kulisa” želi da trenutnu situaciju na planeti dovede u stanje globalnog digitalnog koncentracionog logora, u kojem će vladati potpuna kontrola, podređenost i strah njegovih stanovnika. Sa ljudima unutar takvih sistema biće moguće raditi šta god hoćete, nakon što im prvo usadite potrebne stavove.

U tom smislu, 2020. je donela veliku korist eliti „zlatne milijarde“, kada su se ove ideje i trendovi brzo razvijali i prestali da deluju kao nešto divlje ili neobično za čovečanstvo. Sada je samo pitanje kolika je njihova primena. Više nema sumnje da će nova vrsta oružja, smatra Fursov, definitivno biti upotrebljena.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /