in

Baka poželela da je našminkaju da izgleda kao Kim Kardašijan i rezultat je frapantan

I za to nisu više potrebni vlasuljari i maske koje bi napravili. Samo neki vrlo umešan šminker. A baš takvi vrlo dobro znaju da su zahtevi klijentkinja često potpuno neverovatni i teško izvodljivi, jer, kao u konkretnom slučaju, starija žena može poželeti da izgleda kao Kim Kardašijan.


“Jel on imao transplantaciju glave ili šta?” Doktor Daniel objavio rezultate PRE i POSLE operacije, ljudi u ŠOKU ne veruju kako je uspeo da od prosečnog muškarca napravi OVAKVOG FRAJERA

Baka u poznim godinama i sa plavom kosom trenutno je glavna rola viralnog video snimka na Fejsbuku, koji je pregledan preko 20 miliona puta, lajkovan od strane čak 44 hiljade korisnika, sa više od 2.000 komentara. Razlog je jednostavan, a to je njena transformacija. Pokazala je fotografiju najpopularnije pripadnice ‘dinastije’ Kardašijan – Džener i zahtevala da je našminkaju što bliže njenom liku.

Šminker se veoma potrudio da klijentkinji ispuni želju, pa je koristio čak i flastere kojima se ‘zateže’ opuštena koža, pa lice deluje mlađe i svežije. Čak joj je i periku stavio da bi imala boju kose u skladu sa nijansom poznate starlete na fotografiji, koja je služila kao ‘model’. Naravno, iskoristili su i sočiva u smeđoj boji – da bi ‘iskopirali’ boju očiju Kim.

Jedni oduševljeni, drugi kažu – nije ni blizu

Proces šminkanjaFoto:Amazing Gaming + / Facebook

Razni komentari su mogli da se pročetaju ispod videa.

“Previše slojeva smeća na koži. Da ne spominjem previše posla za sve. Prilično sam siguran da se slavne ličnosti šminkaju slično. Često se pitam kako zaista izgledaju ispod šminke. I uvek mislim da bi neko trebalo da napravi takmičenje u prirodnoj lepoti. Bez šminke, bez silikona, bez perike – sve prirodno! Ništa lažno. Voleo bih da vidim kako izgleda ‘stvarna i prirodna’ Mis Univerzuma”, “Bolje izgleda kada je prava, autentična ona”, “Kapiram da je zabava posredi, ali zamolila bih gospođu da se ubuduće šminka u skladu sa svojim godinama. Ovo nije ni blizu Kardašijanke”, glasili su samo neki od velikog broja komentara.

Krajnji rezultat
Krajnji rezultatFoto:Amazing Gaming + / Facebook

Pojedini su zamolili da druge, uključujići i baku, pustimo da žive onako kako žele i da ne brinemo o tome šta oni sami rade sa svojim licem ili telom.

Kako se vama dopada šminka? Da li je šminker uspeo u tome da baka zaliči na Kim?

Pišite nam u komentarima.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /