in

Dejvid Bekam u 48. godini u top formi, kako se neguje i kako trenira

Dejvid Bekam godinama se profesionalno bavio fudbalom. Ne spada u grupu bivših sportista koji su u penziji zanemarili trening. I njegov primer je upravo to – treba vežbati u kontinuitetu i ne pristajati tako lako na izgovore.


TATA-ĆERKA TANDEM: Dejvid Bekam u šetnji Njujorkom sa svojom mezimicom kojoj su on i Viktorija kupili poklon od 115.000 EVRA


“Dejvid Bekam test” je novi HIT na TikToku: Žene ga masovno primenju na svojim muževima, a RAZLOG JE URNEBESAN


Nepodnošljivo su lepi i to im se ne prašta: “Nismo svi BRED PIT I DEJVID BEKAM pa da žene trče za nama”, a evo i zašto još Srbi ne mogu da ih smisle

Dejvid BekamFoto:GoffPhotos.com/ Goff Photos / Profimedia

Bekamu na ruku idu i godine bavljenja sporta, a rezultate toga nije odbacio već se posle odlaska iz sveta profesionalnog sporta ozbiljno posvetio svojoj formi.

Dejvid Bekam
Dejvid BekamFoto:GoffPhotos.com/ Goff Photos / Profimedia

Delić u rutinu Bekama otkrila je njegova supruga na Instagramu uz poruku: “Jutarnji trening uz ovu ljubavnu mašinu”.

Dejvid Bekam (48) atraktivnošću je osvojio tada mreže pa se komentarisalo: “U ime žena celog sveta – hvala”, “Viktorija vraća veru u božićno čudo”, “Viktorija, toliko su učinila za nas”.

Bekam je i primer da muška atraktivnost može postati još izraženija sa godinama. Dokaz za to je snimak od pre više godina, kada je on bio na početku karijere, njegova lepota je tada čekala pravi momenat da zablista:

Bivši fudbaler je pre nekoliko godina za Into The Gloss otkrio da krade kreme od svoje supruge, britanske dizajnerke Viktorije Bekam.

“Oduvek sam znao kako želim da moja kosa izgleda, i sliične stvari, ali takođe sam iamo karijeru tokom koje sam igrao na terenu, moram sam da brinem o svojoj koži zbog toga, ali način na koji sam se brinuo bio je da ukradem ženine stvari, jer znam da ona ima najbolje kreme”.

Bračni par Bekam koji ima i sinove Bruklina i Kruza i ćerku Harper, ispričao je prošle godine za Vogue kako se neguju. Izuzetno su im važni hidratacija kože, čišćenje i pilinzi – ovo poslednje koriste umereno. Savetovali su da treba pažljivo pročitati sadržaj preparata, a ne rukoviditi se “bučnm” sastojcima, preporučili su upotrebu retinola i obazrivo korišćenej novih tehnologija.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /