in

Dragana je došla kao sekretarica iz Čačka izašla je kao nestvarna lepotica iz Holivuda

“Ovim putem vam se obraćam u želji da prijavim svoju majku za ’Blic žena’ transformaciju. Posle svega što mi je pružila, ovo je samo mali znak pažnje. Takođe želim da pohvalim ovu plemenitu akciju i unapred se zahvalim i u svoje, a i u ime celog društva koje činite boljim ovakvim primerom” glasilo je pismo Draganine ćerke.


Tanja je došla kod nos sa ISKIDANOM IZBLAJHANOM KOSOM, a posle transfromacije LICE JOJ SE POTPUNO PROMENILO I SAD JE DRUGA ŽENA

Naravno, posao je urađen majstorski zahvaljujući našem timu, a ova mlada baka se vratila kući svojoj deci i unucima presrećna.

LIČNA KARTA

Datum rođenja: 23. 1. 1970.

Visina: 160 cm

Težina: 65 kg

Obim grudi: 90 cm

Obim struka: 68 kg

Obim kukova: 90 cm

Konfekcijski broj: 38

PROBLEM Dragana nije mnogo visoka, ali je skladne građe. Nema viška kilograma, a najveći problem njenog izgleda je tanka kosa koja je loše tretirana blanšom i iskidana.

REŠENJE Mladolika je, pa joj najbolje stoje moderne stvari i modeli koji svojim krojem naglašavaju njenu ženstvenu figuru. Oštećeni krajevi kose morali su da budu ošišani sve do zdravog dela, te je kosa pretrpela najveću transformaciju.

Prvi korak: Frizer

Prirodno plava nijansaFoto:Snežana Krstić / Ringier

Vetar u kosi sa volumenom

Frizer Darko se rešio 90 posto mrtvih krajeva i doveo frizuru do savršenstva, ostavivši prednji deo duži. Odlučio se za prirodnu plavu nijansu kose, izmeliranu. Darko kaže da uvek glasa za lepršav efekat, poput vetra u kosi.

Drugi korak: Šminka

Dodatna hidradacija za suvu kožu
Dodatna hidradacija za suvu kožuFoto:Snežana Krstić / Ringier

Bakarnoroze senka za zelene oči

Dragana ima jako suvu kožu, pa se šminkerka Lidija koncentrisala na dodatnu hidrataciju – krema, termalna voda i prajmer. Mali je prostor od pregiba do obrve, pa zato nije koristila tamne senke da taj prostor ne bi još više zatvorila. Na kapcima je koristila svetlucavu senku bakarne i rozikaste nijanse da istakne zelene oči.

Treći korak: Stilista

„P.... S.... Fashion“, cipele „Metro“
„P…. S…. Fashion“, cipele „Metro“Foto:Snežana Krstić / Ringier

Zvoncare odlično stoje

Ultramoderne pantalone koje se šire u zvoncare ističu njenu skladnu građu. Bluza koja ima široke rukave proširi gornji deo, pa kukovi izgledaju još uže. Bluza, pantalone, torba i minđuše

Bluza, suknja,minđuše „P.... S....Fashion“, ,cipele „Metro“
Bluza, suknja,minđuše „P…. S….Fashion“, ,cipele „Metro“Foto:Snežana Krstić / Ringier

U suptilnim nijansama

Uzana suknja sa interesantnim kaišem dobro stoji Dragani, naročito u kombinaciji sa nežnom bluzom jed nostavnog kroja koja ističe njenu lepu bistu, proširuje je, pa kukovi izgledaju tanje.

Haljina „P.... S.... Fashion“, cipele „Metro“
Haljina „P…. S…. Fashion“, cipele „Metro“Foto:Snežana Krstić / Ringier

Moćan kroj i desen ističu sve

Fantastičan kroj haljine, kao i desen ističu njenu figuru i novu frizuru i stilski je to pravi pogodak.

Produkcija, organizacija i stajling LJILJANA PEROVIĆ, foto SNEŽANA KRSTIĆ, šminka GOLDEN ROSE i Studio MASTERPIECE MAKEUP BY LIDIJA, frizura DARKO IVANOVIĆ za salon SOTTO-SOPRA, mesto snimanja salon SOTTO-SOPRA

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /