in

Frizure koje ženama 50+ daju drugu mladost

To potvrđuju lepotice koje kidaju i posle 50.

Frizure koje su trenutno u trendu idealne su za žene u tridesetim i za one u pedesetim, a njihov ključni adut je to što te frizure pomlađuju i čine da se osećate sjajno u svojoj koži.

Vremena u kojima se za žene u pedesetim mislilo da su „na kraju života“ srećom su davno iza nas. Svi se slažemo da godine nisu granica da postignete ono što želite, bez obzira na to da li se radi o promeni frizure, venčanju, modnom izrazu… ili bilo čemu drugom.

Brižit

Pedesete više nisu doba u kojem se od žena očekuje da izgledaju kao „bakice“ i da nose određene komade i frizure koje ih čine još starijim, čemu svedoče mnoge poznate dame poput Džej Lo, Hajdi Klum i mnogih drugih, koje u zrelim godinama izgledaju bolje nego ikada.

Sve je više pedesetogodišnjakinja koje ne prestaju da nas oduševljavaju svojim mladalačkim duhom i stilom na kojem bi im pozavidele i mlađe.

Ipak, ovaj put fokus će nam biti na frizuri jer znate i sami – možete biti bez šminke, ili u najobičnijoj trenerci… ako vam je kosa tip-top, tako ćete se i osećati i izgledati za klasu bolje.

Nekad su kritičari lepote smatrali da žene određene dobi ne bi trebalo da imaju dugu kosu, već piksi stilove, eventualno bob ili „tetka“ frizuru. Seda kosa takođe ne mora biti standard, osim ako ste tako odlučile.

Ali vremena su se promenila, a mi želimo dati krila svim lepoticama u pedesetima da žive svoju drugu mladost, izgledaju i osećaju se sjajno uz predloge frizura koje deluju bolje od botoksa jer će vas momentalno pomladiti.

Razbarušeni piksi

Blago talastasti bob do ramena

Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Talasasti blunt bob

Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bob sa zavesa šiškama

Rejčel frizura – stepenasta kosa do ključne kosti

Ravno šišana kosa sa mikro zavesa šiškama

Foto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /