in

Hit frizure za proleće 2024. godine

Poni frizura uglavnom stoji svima – u zavisnosti od toga koju varijantu odaberete. Međutim, sada postoji toliko različitih varijacija ove klasične frizure da se lako možemo izgubiti. Kako biste i dalje bili u trendu u 2024. godini, otkrićemo koji će stilovi poni frizura da budu popularni ovog proleća.


Dermatolozi se kunu u OVA 3 PROIZVODA ZA NEGU LICA: Tvrde da “ZAUSTAVLJAJU” STARENJE ako ih koristite svaki dan – koža izgleda kao porcelan


SLAVNA LEPOTICA NEPREPOZNATILJIVA Kosu je skroz ošišala, a boja je da se ZALEDIŠ!

“French Girl Fringe” je u osnovi suptilnija verzija “curtain bangs”, šiški u obliku zavese, jer je glavna stvar ukloniti volumen i šiške više ne izgledaju tako podšišano, nego jednostavno i ležerno. To je super, ali 2024. stvari ponovno postaju malo voluminoznije. Baš kao u 70-ima, jer i tada je poni bila jedna od apsolutnih klasičnih frizura.

Zato u proleće 2024. godine nosimo “curtain bangs” iz 70-ih. Osnovni kroj su klasične “curtain” šiške, ali frizura je još više razdeljena, a bočni delovi više zakrivljeni prema spolja. Najbolji način za stvaranje izgleda su vikleri (dakle, prave 70-e!) ili vikleri velikih razmera.

“Blunt bangs” su aut, a “shag bangs” in

Kovrdže uvek funkcionišu, a “curled pony” bile su veliki trend 2023. godine- bilo prirodne ili stilizovane.

U 2024. godini primat će da preuzmu tzv. “shag bangs”, koje izgledaju slično, ali još bolje funkcionišu sa ostatkom frizure. Kao što naziv sugeriše, to je mešavina “shag” i “pony” frizure koju karakteriše jednostavna tekstura. Ono što je sjajno u vezi s tim je to da “shag bangs” šiške uopšte ne treba stilizovati, mogu da se suše na vazduhu i da padaju kako želite. Naravno, pod pretpostavkom da imate prirodne talase ili kovrdže.

Dugački poni nije popularan, ali moderne kratke šiške jesu

U klasičnoj verziji poni frizure kosa nije duža od tri centimetra.

Čak i uz trenutno popularnu, moderniju interpretaciju kratkih šiški, najkraći pramenovi dugi su samo dva do tri centimetra, premda ne svi.

Drugim rečima, šiške nisu ošišane na (kratku) dužinu, nego su slojevite i stoga ne deluju tako grubo.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /