in

Jelena je nakon naše transformacije neprepoznatljiva: Izgleda mnogo mlađe, a u ovoj haljini gori kako izgleda

Jelena je nakon naše transformacije neprepoznatljiva: Izgleda mnogo mlađe, a u ovoj haljini gori kako izgleda

Dugo se premišljala da li da se prijavi na našu rubriku, koju stalno prati, i na kraju je odlučila da to uradi jer joj je transformacija bila preko potrebna.

Lična karta

Datum rođenja: 20. 10. 1979.

Visina: 163 cm

Težina: 70 kg

Obim grudi: 96 cm

Obim struka: 82 cm

Obim kukova: 104 cm

Konfekcijski broj: 42

Problem Jelena je srednje visine, sa malo širim strukom i kukovima, i punijim nogama. Bez obzira na sve, ima skladnu građu i stoje joj ultramoderne kombinacije. Kosa je gusta i ima korektnu frizuru i boju.

Rešenje Zbog visine, kao i malog viška kilograma, Jeleni stoje modeli koji izdužuju figuru, poput jednobojne haljine ili kompleta u istoj nijansi. Takođe, za to pomažu i visoke potpetice. Dobro joj stoje krojevi koji ističu struk. Boja kose joj je bila korektna, ali ipak joj bolje stoje topliji tonovi poput čokoladnih sa zlatastim pramenovima

Frizer

Jače je ošišao šiškeFoto:Snežana Krstić / Ringier

Čokoladni tonovi i zlatasti pramenovi

Jelena je došla sa korektnom bojom i frizurom, tako da je frizer Boban samo doterao postojeće stanje. Boju je utoplio čokoladnim tonovima i svetlijim zlatastim pramenovima, jače je ošišao šiške i podigao stepen kako bi dobio slobodniji i rastresitiji izgled.

Šminker

Narandžasti korektor za podočnjake
Narandžasti korektor za podočnjakeFoto:Snežana Krstić / Ringier

Zlatna i cigla senka ulepšava ten

Jelena ima lepu kožu, ali tamne podočnjake i poneku fleku od sunca. Zato je šminkerka Lidija diskoloracije neutralisala naradžastim korektorom, pa tek onda stavljala tečni puder. Jelenin ten je topao i zato je Lidija koristila tople boje, zlatnu i boju cigle, da ga istakne. Malo širi nos u korenu je suzila puderom za konturisanje.

Haljina, minđuše „P.... S.... Fashion“, cipele "metro"
Haljina, minđuše „P…. S…. Fashion“, cipele “metro”Foto:Snežana Krstić / Ringier

Haljina koja ističe sve

Haljina ističe liniju tela, odlično stoji Jeleni i izdužuje joj figuru. Ljubičasti tonovi pomešani sa roze i smeđim tonovima joj stoje uz novu boju kose, jer osvežavaju lice i ističu oči.

Kombinezon, torbica "p..s..fashion", cipele "metro"
Kombinezon, torbica “p..s..fashion”, cipele “metro”Foto:Snežana Krstić / Ringier

I desen i kroj su top

U pitanju je fantastičan kroj kombinezona. Gornji deo je jednostavan sa kaišem na struku, dok je donji deo zanimljiv jer ima duboku faltu i širi se, što pokriva sve male nesavršenosti u njenoj građi. Desen joj stoji odlično uz novu boju kose.

Suknja, bluza, minđuše, torbica „P.... S.... Fashion“, cipele "metro"
Suknja, bluza, minđuše, torbica „P…. S…. Fashion“, cipele “metro”Foto:Snežana Krstić / Ringier

Kombinacija za osveženje

Bluza lepo ističe bistu i osvežava lice, oči i novu boju kose. Suknja sa interesantnim širokim pojasom sužava struk, kao i kukove.

Produkcija, organizacija, stajling LJILJANA PEROVIĆ, foto SNEŽANA KRSTIĆ, šminka GOLDEN ROSE MASTERPIECE BY LIDIJA, frizer SOTTO-SOPRA, BOBAN ĆIRIĆ, mesto snimanja salon SOTTO-SOPRA

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /