in

Kraljica Leticija ošišala se prvi put od 2008. i ima najmoderniju frizuru godine, nikad kraću!

Kraljica Leticija je sa suprugom kraljem Felipeom VI u sredu u Madridu na ručku ugostila predsednika Paragvaja Santjaga Penju i njegovu suprugu Letisicju Okampos.


Kraljica Leticija u NAJRUŽNIJIM, “TETKASTIM” CIPELAMA koje ljudi preziru, iako su u trendu: Idealne za dane kada želite da nosite ŠTIKLE, a da budu udobne!

Ona je za ovu svečanu priliku izabrala svedeno poslovno odelo u specifičnoj nijansi koja je miks sive i maslinastozelene- izdanje koje jeste već viđeno i predvidljivo, ali je s druge strane provereno dobro, elegantno i sofisticirano.

Kraljica Leticija uvek je na visini modnog zadatka Foto:Profimedia

Izdanje je zaokružila finom crnim bluzom sa čipkom i klasičnim crnim salonkama sa izrazito niskom potpeticom. Svakako je akcenat bio na njenoj novoj frizuri, izrazito modernoj i privlačnoj.

Poslovna odela su čest Leticijin izbor
Poslovna odela su čest Leticijin izbor Foto:Profimedia

Naime, lepa Špankinja oprostila se od svoje duge kose i nabacila je takozvani midi-bob, vodeću frizuru ove sezone. Reč je, kao što mu i ime kaže, o bobu srednje dužine, odnosno onom koji seže do linije ključne kosti.

Leticija se opredelila za midi-bob, frizuru sezone
Leticija se opredelila za midi-bob, frizuru sezone Foto:ack Abuin/ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia / Profimedia

Bob je već četvrtu sezonu zaredom na vrhu liste najpopularnijih sezona, a midi-bob je njegova duža i laskavija verzija, namenjena ženama koje strahuju od prevelikod skraćivanja kose, a ujedno pruža i više opcija za stilizovanje.

 Šta kažete na ovu promenu, dopada li vam se?
Šta kažete na ovu promenu, dopada li vam se? Foto:ack Abuin/ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia / Profimedia

Ovo je inače prvi put u skoro 15 godina da je Leticija promenila frizuru; pre toga je bila verna nešto dužoj kosi koju je ili fenirala na ravno ili je uvijala u raskošne lokne. Šta kažete na ovu promenu, dopada li vam se?

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /