in

Megan Markl otkrila šta je njen veliki adut, a frizurom i raskošnom kosom zadivila sve

Pored njene frizure, komentarisala se i nikad vitkija linija. Megan Markl je ranije rekla svom poslovnom savetniku da “ima noge duge kao kilometar” pa da bi to trebalo iskoristiti na što bolji način, kada je u pitanju njena promocija u javnosti.


Ove FOTOGRAFIJE MEGAN MARKL svet do sada nije video! Njen ROĐAK otkrio detalje koje samo FAMILIJA ZNA i svi o tome pričaju


Hari dao Megan 15 PUTA SKUPLJI POKLON od onog koji Vilijam odabrao za Kejt: Kad se pojavi sa ovim čudom od 17.500 evra, GORI SVE


Hari moli da se POMIRE I DA PONOVO RADI ZA DVOR: Vilijam PRESUDIO I ODGOVOR NIJE MOGAO DA BUDE BRUTALNIJI

Megan MarklFoto:Profimedia

A njena kosa opisuje se kao “kraljevska”. Za frizuru vojvotkinje od Saseksa zadužena je frizerka Kadi Li iz salona “Highbrow Hippie”, koja je na Instagramu otkrila da je napravila mešavinu crvenih i zlatnih podtonova i ukrasila novim nivom snažnoj sjaja koji je i te kako bio primetan dok je Megan bila na skijalištu Vistler u Kanadi. U pomenuti salon redovno dolazi i glumica Džulija Roberts.

Megan Markl
Megan MarklFoto:Profimedia

Kosa je dugogodišnja “opesija” Megan Markl, a Daily mail donosi i do sada nepoznate detalje da je njen otac Tomas Markl sa kojim nije u dobrim odnosima, ustajao svakog jutra u pet sati ujutru ne bi li, kada je Megan bila mala, ispravljao peglom za kosu kovrdže svoje ćerke. “Kad je htela da ispravi kosu, za to su bili potrebni sati pre nego što bi krenula u školu”, prisetio se i dodao: “Ali to je bilo nešto što sam dobrovoljno radio”.

Tomas Markl bavio se rasvetom u brojnim holivudskim projektima za šta je bio nagrađen Emmy priznanjem, a onda se okrenuo amaterskom frizeraju. On je 2018. doživeo dva srčana udara i nije mogao da bude na venčanju Megan i Harija, iste godine u Vindzoru što je pokrenulo brojne teorije o njihovom odnosu.

Sam Tomas se više puta oglašavao i negativno govorio i o ćerki i o zetu pa je tokom njihovoh sukoba sa dvorom, bio na strani britanske kraljevske porodice. Ipak, bilo je i momenata kada je isticao da voli Megan i da bi voleo da se pomire i da viđa unuke Lilibet i Arčija.

Megan Markl
Megan MarklFoto:Profimedia

Tomas Markl ispričao je i da je Megan bila izložena rasizmu u detinjstvu. Kada su zbog jednog praznika išli od Los Anđelesa na Floridu, napravili su pauzu u Teksasu i trudili se da nađu frizerski salon gde bi sredili njenu kosu. “Pokušali smo nekoliko puta, ali niko nije želeo da nas primi jer sam ja belac sa detetom mešovite rase”, rekao je.

Kada je postala tinejdžerka, Megan Markl naučila je da sređuje svoju kosu, a dosta trikova o tome naučila je dok je sa ocem bila na snimanju serija” General Hospital” i “Married with Children”. Kako je izvor ispričao, ona sada ume da napravi frizuru i da se našminka kao profesionalac. Češto ume da se pojavi sa punđama koje sama pravi.

Megan Markl
Megan MarklFoto:Profimedia

O svojoj kosi je i sama pričala ističući da kao ćerka crnkinje i muškarca koji je irsko- holandskog porekla ima kovrdžavu kosu, a kada poželi ranu frizuru, odlazi na tretmane keratinom koji u salonima u LA koštaju od 400 do 500 dolara, piše Daily mail.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /