in

Našminkala sam se kao “žene mafijaša” i svi su se u Beogradu okrenuli za mnom, evo kako sam uspela

Kao što joj samo ime kaže Mob wife( žena mafijaša) , inspirisana je likovima žena mafijaša iz poznatih filmova i serija, koje uglavnom nose bunde od prirodnog krzna, leopard print, visoke potpetice, skupe torbe, frizure sa mnogo volumena i jak i pomalo neuredna šminka.


Mob wife nokti oduvali svedeni manikir s trona: Žene ne žele više da budu smerne, već supruge mafijaša – a od ove “estetike” mnogima se povraća

Korak po korak- Mob wife mejkap

Jedna od stvari koja nam se najviše dopada kod ovog looka jeste činjenica da nije preterano uredan pa ne morate da budete previše vešti u šminkanju da biste postigli izgled mafijaške žene. Sve se vrti oko pomalo neurednog smokey eye looka, tamnog karmina, rumenila i kontura.

Devojka u krznenoj bundi i dramatičnoj šminciFoto:Djordje Kojadinovic / Ringier

Podloga

Za početak nanesite tečnu podlogu i korektor, kao što to inače činite, a potom i bronzer, ali nemojte štedeti na ovom proizvodu.

Oči

Kao što smo već rekli, fokus je na očima i podrazumeva nešto smeliju i ležerniju smokey eye varijantu. U skladu sa tim, crna olovka se nanosi i na gornji i na donji kapak, kao i na vodenu liniju, pritom se ne trudite da je nanesete previše uredno. Naprotiv, poželjno je da bude pomalo razmazana. Na kapke možete nanetu crnu, braon ili sivu senku, a nekoliko slojeva maskare se podrazumeva. Svakako, nećete pogrešiti ni sa veštačkim trepavicama.

Usne

Nakon što popunite obrve, nanesete rumenilo i po želji malo hajlajtera, sledi šminkanje usana. Da biste postigli mob wife look biće vam potreban braon ili tamnocrveni karmin koji ćete naneti nakon što usne uokvirite odgovarajućom olovkom.

Pišite u komenatarima, kako vam se dopada naš Mob wife mejkap look!

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /