in

Nina Badrić se ošišala na kratko, koje poznate lepotice obožavaju takvu frizuru

Kratka kosa najviše pristaje osobama sa ovalnim odnosno srcolikim licem mada to može da varira od slučaja do slučaja. U slučaju Nine Badrić ova frizura istakla je njene crte lica na veoma efektan način.

Možda vas zanimaNa svetskoj javnoj sceni jedna od najpoznatijih ljubiteljki kratkih frizura jeste glumica Šarliz Teron koja voli i niz varijacija na temu. Demi Mur nosila je takav stil na filsmkom platnu, ali i van kamera.

Glumica Mišel Vilijams verna je toj frizuri godinama bez obzira na trendove koji su se u međuvremenu menjali. Njena koleginica Zoi Kravic takođe neretko ima kratku kosu. Pamti se i slavna Odri Hepbern koja je imala niz verzija omiljene frizure. Tu je i čuvena Hale Beri koja se vratila dužoj kosi iako mnogi misle da joj kraća dužina više odgovara. Detalje možete da pogledate u galeriji.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /