in

SAVRŠEN MAKE UP U SAMO NEKOLIKO POTEZA, PITATE SE KAKO? Uz ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain JE JEDNOSTAVNO I LAKO

SAVRŠEN MAKE UP U SAMO NEKOLIKO POTEZA, PITATE SE KAKO? Uz ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain JE JEDNOSTAVNO I LAKO

Ukoliko nemate sve vreme ovoga sveta za ulepšavanje i želite brza, ali efikasna rešenja pred izlazak u grad, na važna mesta, na posao i u prolećne šetnje imamo rešenje!

Ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain je lagana, slojevita i hidratantna boja za usne i obraze koja pruža prirodnu i intezivnu boju usnama i obrazima koja traje ceo dan. Dobro ste čuli – ceo dan!

I to nije sve, imamo još dobrih vesti za vas. Golden Rose Juicy Tint Lip & Cheek Stain je formula koja se ne lepi, ali se zato lako nanaosi ostavljajući sofisticiran trag na usnama, čineći ih prirodno rumenim, baršunastim i mekim.

U zavisnosti od priilike i individualnih potreba možete koristiti boju za usne i obraze u tanjem sloju ili premazati nekoliko puta kako bi intenzivirali boju. Tako da je ovo proizvod koji osim toga što se lako nanosi omogućava i besprekorne prelaze od suptilnih do jakih boja.

Ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain ima kvalitetan aplikator za lako i brzo nanošenje i spakovan je u praktično malo pakovanje koje ne zauzima puno mesta u vašem neseseru ili tašni.

Golden Rose kao i uvek ne brine samo o vašoj lepoti već ida budete negovane tako da je za ovo malo, 2 u 1, pakovanje birao najkvalitetnije sastojke za vašu kožu i usne. Ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain sadrži hijaluronsku kiselinu, organski gel aloe vere i sastojke za intezivnu hidrataciju.

Proleće je vreme za ljubav, a GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip se ne prenosi poljupcem.

.Foto:Promo

Ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain je dostupan u četiri sofisticirane i prelepe nijanse koje će vaš svet obojiti najlepšim bojama. Da li birate svetlije nijanse roze ili crvene, ili ipak, ovo proleće bojite fatalnim bojama bordo i tamno crvene? Nijansu ne morate birati samo u skladu sa raspoloženjem i tenom , već i u skladu sa prilikom. Tamnije boje odaberite uvek za večernje varijante make up-a, a svetlijim ulepšajte vesele dane proleća.

Ruž i rumenilo GOLDEN ROSE Juicy Tint Lip & Cheek Stain čeka vas u Golden Beauty Shop objektima I u online prodavnici po savršenoj ceni.

Obojite ovo proleće najlepšim bojama, dajte obrazima svežinu, a usnama izgled kakav zaslužuju. Mislite na sebe i volite sebe onako kako je Golden Rose ovog proleća mislio na vas i kreirao je sjajne novitete da upotpune radost buđenja i cvetanja u vama i oko vas!

.
.Foto:Promo

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /