in

Srpska doktorka objasnila zašto lice Kajli Džener u 26. godini izgleda kao da ima 48

Kajli Džener je nedavno bila na Nedelji mode u Parizu, a pored zapaženih stajlinga, zapaženo je bilo i njeno lice.

Naime, Kajli Džener ima 26 godina, iako je godinama odbijala da prizna da je imala estetske intervencije i da je navodno samo uvećala usne, fotografije i snimci govore nešto potpuno drugo i pravi su primer toga kako možete da se uništite kada koristite botoks.

A poznata srpska doktorka estetske hirurgije, Kristina Davidović, detaljno je objasnila šta je sve Kajli radila i zašto joj sada lice izgleda ovako:

– Čak i kada imamo neograničene finansije, to nam ne garantuje da će svaka estetska korekcija proći bez komplikacija. Ovde imamo jednu klasičnu komplikaciju filera u podočnjacima, gde filer pritiska limfnu drenažu. I gde je filer postavljen ili na pogrešno mesto ili u pogrešnoj količini.

Za podočnjake i premaksilarnu regiju često kažemo da nije “opasna” zona ali je vrlo “delikatna” i da neretko vidimo pojavu da filer “ispliva”…anatomija regije je prilično kompleksna, a rezultat procedure zavisi od adekvatnog individualnog pristupa, tehnike injektovanja i samog filera…

Kada problem nastane, rešenje je topljenje starog filera i zatezanje kože… Sada znaju moji pacijenti zašto ih često “vratim kući” kada procenim da nisu za filere već za druge procedure. Nemojte se ljutiti, želim vam samo podočnjake kao moje, napisala je Kristina u opisu svog videa.

Kajli se odlučila za popularni “make up, no make up” izgled, tačnije našminkni ste, ali kao da niste, međutim, ništa nije moglo da sakrije izgled rijaliti zvezde, koji je klasični primer prevremenog starenja od preterane upotrebe botoksa i filera.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /