in

Tajna savršene kose žena u Brazilu

Naime, Ana je pronašala savršen način za “proveru stanja” kose. A uz pomoću njenog trika možete da dođete do odgovora na pitanje koja je maska idealna za vašu kosu.


Nataša je u salon stigla OVAKO, a kada je izašla, najbliži je NISU PREPOZNALI: Želela je avanturu za NOVI POČETAK, naši stručnjaci su joj ispunili želju i sad SIJA OD SREĆE


ZABLISTAJTE KAO NIKAD: Proverene cake da sredite ten, izrastak, podočnjake i nokte koji vape za manikirom

Sve što vam treba je čaša vode i jedna dlaka sa četke. Da, toliko je jednostavno, a pokazuje toliko toga.

– Otkriću tajnu savršene kose svih žena u Brazilu. Potrebna ti je čaša vode i jedna tvoja dlaka sa četke. Dlaku staviš u vodu. U odnosu na to gde se posle nekoliko minuta nalazi dlaka, znaćeš koja maska je idealna za tvoju kosu. Ukoliko dlaka kao u mom slučaju ostane na površini vode, to znači da je tvoja kosa slabo porozna i da joj je potrebna hidratacija. To znači da tvoja maska treba da sadrži aloe veru, pantenol, med, agava sirup, bilo koje voće.

Ukoliko je dlaka otišla na polovinu čaše, to znači da je tvojoj kosi potrebna hrana. Ovu masku ćeš najlakše naći zato što je to bilo koja maska koja sadrži ulja ili putere. Kokosovo ulje, maslinovo ulje, orahovo, čičkovo, shea butter, dakle bilo koje ulje ili puter radi posao za ovakvu kosu.

Ukoliko dlaka ode na dno, to znači da je tvoja kosa duboko porozna i da joj je potrebna rekonstrukcija. Ovo su maske koje sadrže proteine, keratin, kolagen. Većina nas bira repair maske, mislimo da je to najboljem, rekonstrukcija obično nije, obično nam više treba hidratacija, ispričala je Ana u svom videu.

Anin savet je poslušalo mnogo žena, a sudeći po komentarima, sve su oduševljene.

“Ovo je top…mojoj treba hrane….idealno sad ugrabiti nešto za kosu kad su popusti u drogerijama..hvala lepo što nam ovo pametno zboriš..male tajne velikih majstora…e tako sve lepo rečeno”, “Ovo je super video! Dala si mi ideju da odmah isprobam i vidim u kom je stanju moja kosa”, “Ovo je nešto najbolje što sam čula u poslednje vreme!”, samo su neki od komentara.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /