in

Testirala sam jedini način da kosa posle bojenja kod kuće izgleda zdravo i blistavo

Evo šta obavezno treba da uradite nakon što obojite kosu kod kuće.

Nedavno sam drugarici prvi put bojila kosu kod kuće, a krajni rezultat je, uprkos tome što sam početnica u ovome, ispao odlično. Plašila sam se da ću joj spaliti kosu, da će krajevi posle celog procesa ostati suvi i beživotni. Na sreću, ovo se nije desilo jer smo ispoštovale glavne korake u nezi obojene kose koje preporučuje L’Oreal.

Jovanina tanka plava kosa za pola sata je postala sjajnija i svežija, a razlog je jednostavan – nega L’Oreal Paris Excellence šamponom, koji je prilagođen tome da pažljivo ukloni višak boje, i maskom, koja dubinski hrani vlas.

Foto: Promo

Ove dve stavke iz nedelje u nedelju održavaju mekoću i sjaj boje, ali su takođe samo dva od četiri obavezna koraka nakon kolorizacije kose.

U ovom malom kućnom eksperimentu ispitali smo i koja je idealna temperatura vode kojom treba da se ispere boja nakon bojenja kose, ali i odgovorili na pitanje da li je bolje sušiti kosu fenom ili prirodno.  Odgovore na ova pitanja i načine kako da vaša kosa posle bojenja kod kuće izgleda zdravo i blistavo, pogledajte u videu na početku teksta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi

Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /