in

Za ovaj “old money” bob kažu da je hit frizura 2024. godine: A evo kako možete dobro da ga stilizujete sami bez frizera

Klasično ošišani bob koji seže do ispod uha, ali kojeg odlikuje glamurozan volumen je trenutno najveći trend kada je reč o frizurama. Naime, ovakva vrsta frizure posebno je sofisticirana i podseća na neke prošle decenije, prvenstveno devedesete godine.


Ovo je 20 PROIZVODA ZA LEPOTU KOJE SVAKA FRANCUSKINJA ima u neseseru: Uz pomoć njih izgledaju DOTERANO i otmeno, a ipak suptilno i prirodno


Trik da vam KOSA OSTANE ISFENIRANA I POSLE 5 DANA: Ovako ćete svakodnevno izgledati kao da ste upravo izašli od frizera

Osim volumena, bitna je i boja, a vodeći svetski frizeri predlažu nijanse tople čokolade ili kestenasto plave. Naravno, u praksi nijedna boja nije isključena i svaka može da izgleda sjajno u ovom stilu šišanja.

Što se tiče održavanja frizure, iako je kratka, zahteva vreme. Kako bi bob uvek bio “bob dužine”, poželjne su redovne posete frizeru, a koliko će to učestalo da bude zavisi od brzine rasta vaše kose. Takođe, osim šišanja, kada je reč o kućnom stilizovanju, “old money” bob je potrebno dobro isfenirati.

Možete da koristite klasičnu rotirajuću četku ili deblji figaro. A kosu svakako prethodno pripremite sa malo pene za volumen, a kada je frizura gotova, dobro počešljajte i protresite kako bi umanjili kovrdže i dobili raskošnu teksturu.

Ne zaboravite da kada sve završite dodatno sa lakom da učvrstite. Iako je klasični bob dosta kratak, ako vam se čini da je to za vas prevelik rez, a ipak želite da isprobate ovu frizuru, slobodno se odlučite za lob – utisak će da bude veoma sličan jer je i ovu dužinu moguće stilizovati na isti način.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj Viber i WhatsApp zajednici, prijavite na newsletter, ili čitajte na Google News.Autorska prava Zadovoljna / Tekst / Slika / Video /