in

Agro Job Fair održan na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, šansa za posao (AUDIO)

Agro Job Fair održan na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, šansa za posao (AUDIO)

NOVI SAD –

Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu održan je drugi sajam zapošljavanja namenjen studentima, ali i svima koji su u potrazi za poslom u oblasti poljoprivrede, vodoprivrede, veterine i agroekonomije. Studentima se predstavilo više od 15 kompanija.

poljoprivredni, fakultet, novi, sad

Projekat Centra za razvoj karijere „Agro Job“, uz podršku Poljoprivrednog fakulteta i Studentskog parlamenta, osmišljen je da osnažuje studente i pomogne im pri iskoraku na tržište rada. Za mnoge studente sajam predstavlja prvi susret sa poslodavcima, što im, kako kažu, mnogo znači zbog informisanja o budućem zaposlenju:

Iz Kompanija „Danubius“ i „Agrosava“ kažu da im je sajam prilika da se bolje predstave studentima i ukažu im šta se od njih očekuje:

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević istakao je značaj održavanja ovakvih manifestacija i izrazio zadovoljstvo brojem kompanija koje su se odazvale. Dodao je i da raduje činjenica da se kompanije interesuju za visokoobrazovani kadar.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /