in

Aktuelni radovi na sanaciji novosadskih saobraćajnica

Aktuelni radovi na sanaciji novosadskih saobraćajnica

Od danas je za saobraćaj zatvorena deonica Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.

Što se tiče ulica u samom gradu, radovi se obavljaju na desnoj kolovoznoj traci u Futoškoj ulici, na deonici od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Planirano je da od ponedeljka, 21. novembra, ova deonica bude prohodna za saobraćaj, a da se istog dana pristupi radovima na levoj kolovoznoj traci (od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice).

Radovi se izvode i u Ulici Radomira Raše Radujkova, na kolovoznoj traci u smeru od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope, dok je suprotna kolovozna traka prohodna za saobraćaj.

Radovi na popravci kolovoza u toku su i na Telepu, u Ulici Petefi Šandora, na deonici od Šumske do Gorana Kovačića (bez raskrsnica). Trenutno su u toku radovi na asfaltiranju dela navedene deonice, zbog čega je saobraćaj privremeno obustavljen.

U Gagarinovoj ulici radovi na popravci kolovoza su završeni i u ovoj ulici je od juče u popodnevnim časovima uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja. Trenutno se u ovoj ulici obavljaju radovi na nivelaciji slivničkih rešetki i postavljanju usporivača brzine.

Pored radova iz domena redovnog održavanja, realizuju se i investicioni projekti, koji su uslovili obustavu saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /