in

АМС: Очекује се већи број возила на путевима и прелазима

НОВИ САД –

Повратак наших грађана који живе и раде у земљама западне Европе донеће додатно већи број возила на аутопутевима, што ће продужити време задржавања на излазу из наше земље, односно на улазу у Мађарску и Хрватску, саопштио је АМС С.

У данима интезивног путовања застоји и успорена вожња су уобичајена појава, којих је више када су променљиве временске прилике, наводи АМС С и апелује да се на пут крене раније.

Због очекивано појачаног интензитета саобраћаја интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Србији.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 5:15 часова, нема задржавања путничких возила на граничним прелазима, као ни на теретним.