in

АМСС: Очекује се већи број возила на путевима и прелазима

У данима интезивног путовања застоји и успорена вожња су уобичајена појава, којих је више када су променљиве временске прилике, наводи АМС С и апелује да се на пут крене раније.

Због очекивано појачаног интензитета саобраћаја интензивиран је рад на наплатним станицама, сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила услед појачаног саобраћаја на аутопутевима у Србији.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 5:15 часова, нема задржавања путничких возила на граничним прелазима, као ни на теретним.

Радови од Бачке Тополе до Фектића

Путеви Србије саопстили су да ће се од данас од 15 часова изводити радови на рехабилитацији коловоза на деоници од петље Бачка Топола до петље Фекетић, у смеру граничног прелаза Хоргош-Нови Сад.

Саобраћај ће бити преусмерен у супротну коловозну траку смера Нови Сад-гранични прелаз Хоргош и ту ће се одвијати двосмерно и то претицајном траком према Новом Саду, а возном и зауставном траком према граничном прелазу Хоргош.

Радови ће трајати 30 календарских дана, уколико временски слови то дозволе.