in

Besplatna pripremna nastava iz srpskog i matematike u Sremskoj Mitrovici

Pripremna nastava za male maturante u školama uveliko traje. Učenici koji pohađaju ovaj program nisu krili svoje zadovoljstvo, kako nastavom, tako i samim predavačima.

Naslanjajući se na dosadašnji rad svojih kolega, predmetni profesori nastoje da sa učenicima otklone potencijalne nejasnoće u vezi sa obrađenim gradivom, a, prema rečima samih profesora, to ne predstavlja poteškoću, s obzirom na učeničku zainteresovanost.

Već drugu godinu zaredom Kancelarija za mlade trudi se da bude susretljiva u odnosu sa osnovcima, iz čega je i proistekao ovaj program. Kako i sami kažu, zadovoljni su samim programom, ali i nastavničkom posvećenošću.

S obzirom na pozitivno prošlogodišnje iskustvo, Grad Sremska Mitrovica nastojao je da i ove godine podrži program pripremne nastave, te omogući svim osnovcima jednake uslove za postizanje dobrog plasmana na prijemnom ispitu.

Besplatna pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike počela je 18. marta i trajaće tri meseca.

Za sada nastava teče predviđenim tokom, a ukupan broj prijavljenih mitrovačkih maturanata za nastavu je 347.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /