in

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, putnička vozila čekaju 90 minuta na Horgošu 2

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se na Graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavaju 90 minuta.

Kada je reč o zadržavanjima na teretnim terminalima, na GP Horgoš, na izlazu teretnjaci čekaju 90 minuta, na GP Kelebija, na izlazu 120 minuta, na GP Batrovci, na izlazu, 180 minuta, GP Šid, na izlazu 90 minuta, GP Bogojevo, na izlazu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve tipove vozila.

U dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, počevši od večeras pa nadalje, biti otvoren i raditi od 5.00 do 23.00, navode iz AMSS.

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, smer ka Beogradu od sutra od 8 sati do 31. maja u 16 časova biće izvođeni radovi na zameni zaštitne žičane ograde, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Subotica Jug – petlja Žednik, ka Novom Sadu, sutra od 8 do 16 časova biće izvođeni radovi na redovnom održavanju.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a uključenje i isključenje na petlji Subotica Jug biće moguće uz maksimalnu opreznost.

Na auto-putu E-75, petlja Sirig – petlja Novi Sad Jug, od sutra do 11. aprila biće izvođeni radovi na košenju trave u srednjem pojasu, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake u oba smera.

Na putu Mojković – Krupanj, Likodra u toku su radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Likodre, uz odvijanje saobraćaja devijacijom.

Na putu Brestovik – Umčari, na teritoriji opštine Grocka izvode se radovi na rehabilitaciji do 01. maja, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /