in

Друга екипа београдског „Партизана“ нови члан Прве одбојкашке лиге Србије (АУДИО)

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ –

Одбојкаши београдског „Партизана“ нови су чланови прволигашког каравана наредне такмичарске сезоне. Београђани су у одлучујућој утакмици турнира за попуну Прве одбојкашке лиге, који је одржан у Бачком Петровцу савладали домаћина Одбојкашки клуб „Младост“ са 3:0 (25:22, 25:21 и 25:23).

„Имали смо велику жељу да се пласирамо у ранг више. Међутим, у одлучујућем окршају за улазак у прволигашко друштво успешнија је била екипа београдског „Партизана“ која има много организованију клупску инфраструктуру. Одбојкашима Партизана честитамо на овом успеху, а ми ипак остајемо задовољни што је протекла три дана Бачки Петровац био празник одбојке и што је све утакмице пратио велики број љубитеља одбојке“ – каже за Радио Нови Сад председник домаћина турнира Одбојкашког клуба Младост Емил Фејзулахи.

ок, младост, бацки, петровац, архива

На турниру у Бачком Петровцу од 25. до 27. априла учетвовале су четири одбојкашке екипе, Младост – Бачки Петровац, Антена – Крушевац, Топличанин – Прокупље и победник квалификационог турнира друга екипа нашег суперлигаша београдског Партизана, сви прваци регионалних такмичења Друге одбојкашке лиге Србије.

Опширније у прилогу Љубенка Звиздића.