in

EXIT лансира NFT колекцију са звездом Dance Arene на ексклузивној журци током TOMORROW конференције

НОВИ САД –

EXIT фестивал и један од водећих продуцената електронске музике Maceo Plex лансираће специјалну NFT колекцију током TOMORROW конференције, која ће бити одржана од 13. до 15. маја у Belexpocentru у Београду. Колекција ће бити представљена 14. маја на панелу Musicverse, на којем ће поред Maceo Plexa говорити и Maria May, агенткиња Davida Guette и других великих светских извођача, као и оснивач Exita Душан Ковачевић, који је недавно проглашен једним од најутицајнијих људи музичке и манифестационе индустрије Европе. Те вечери, на истој локацији биће одржана ексклузивна журка коју ће предводити Maceo Plex.

Осим колекције са Maceo Plexom која долази под називом SHADES, EXIT ће представити и колекцију HEADPHONES која доноси Exitov први лого из 2001. године овог пута у 3D верзији, поклон колекцију TRIBE намењену првим члановима Exitove Discord заједнице, као и колекцију WINGS, креирану у сарадњи са Christinom Carmelom, јужноафричком пилоткињом и активисткињом за права жена у авијацији.

У складу са Exitovom филозофијом да су искуства уживо незаменљива, главна карактеристика Exitovih NFT колекција је мултидимензионалност, те ће осим могућности коришћења 3D слушалица, наочара и крила у новом дигиталном универзуму, ове колекције са собом носити и нека од најбољих „живих“ фестивалских искустава. Власници Exitove NFT дигиталне уметности имаће прилику да доживе сам фестивал као ретко ко до сада, уз ексклузиве попут приступа бини Dance Арене, дружења са светским звездама, тајних журки на скривеним локацијама на Тврђави, и бројна друга изненађења међу којима су и могућност онлине наступа Maceo Plexa и других светских звезда на њиховој приватној журци.

Све информације о Exitovim NFT колекцијама, куповини и начину минтовања, као и сви други детаљи, могу се пронаћи на званичној NFT страници Exita.

еxит, тмрw, мацео, плеx, ексклузивна, журка

Поред могућности да међу првима дођу до Exitove дигиталне уметности, посетиоци TMRW конференције ће током три дана у Belexpocentru имати прилику да се по први пут у Србији упознају и са импресивним Exitovim VR пројектом који чине познате фестивалске локације снимљене 8K 360 VR камером. Овај VR приказ Exita је премијерно представљен на Светској изложби Еxpo Dubai у склопу Српског павиљона. Јединствени аудио-визуелни садржај омогућава да се кроз њега EXIT фестивал искуси са места која никоме нису доступна – са Главне бине поред Davida Guette или уз Solomuna и Paula Kalkbrennera на Dance Арени. Ту су и амбијенти храма електронске музике и јутра за памћење из VIP зоне, дунавског Варандинског моста, главне капије и раскрснице која води до бројних фестивалских бина и зона.

мусицверсе, панел

У продаји је веома ограничен број улазница за ексклузивну журку на којој ће наступити Maceo Plex, по цени од 2.490 динара за premium улазнице, уз попуст од 35 одсто у односу на крајњу цену и 4.990 динара за premium VIP улазнице, путем Gigs Tix продајне мреже. Такође, сви Exitovi фанови имају могућност да уз промо код EXIT@TMRW остваре 20 одсто попуста на цену улазнице за целокупну TMRW конференцију. Улазнице су доступне путем званичне странице TMRW конференције.