in

Fruškogorski maraton poslednjeg vikenda aprila

Sport, rekreacija i promocija važnosti bavljenja fizičkom aktivnošću i ove godine biće u centru pažnje organizatora “Fruškogorskog maratona”. Učesnici će imati veliki izbor staza, a posebna pažnja biće posvećena porodicama sa decom.

“Start maratona zakazan je u subotu, 27.aprila, u 9 časova. Za taj dan pripremićemo 14 staza, a za nedelju smo planirali “Porodični dan”, dečiji planinarski maraton. Pozivamo roditelje sa decom, svih uzrasta da dođu i osete čari Fruške gore”, rekao je direktor “Maksbet Fruškogorskog maratona”, Nenad Sudarov.

“Mislim da smo na dobrom putu da Fruška gora bude stecište, ne samo Novosađana, već ljudi iz svih krajeva Vojvodine koji bi provodili vreme u prirodi”, naglasio je direktor nacionalnog parka “Fruška gora”, Živko Cvetković.

Najstarija manifestacija ovog tipa u Evropi, od posebnog je značaja za grad Novi Sad, a nastavak saradnje sa generalnim sponzorom doprineće dodatnoj afirmaciji brenda “Fruškogorskog maratona”.

“Moramo se truditi da maksimalno iskoristimo to bogatstvo koje nam je dato, u pozitivnom smislu i zbog toga se uvek radujemo ovakvim manifestacijama”, istakao je član Gradskog veća zadužen za sport, Ognjen Cvjetićanin.

“Generalno sponzorstvo ovoj manifestaciji rezultat je želje da uvek budemo u društvu najboljih i da pomognemo promociji manifestacije koja već 47 godina afirmiše zdrav život i rekreaciju”, poručio je generalni direktor kompanije “Maksbet”, Savo Bakmaz.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /