in

Генерални директор београдског аеродрома: Веома задовољни пословним резултатима

Генерални директор Аеродрома Франсоа Беризо у изјави за Танјуг каже да су веома задовољни прихватањем уведених новитета као што су централизовани безбедносни преглед, као и комфором који пружа нови део терминала на C страни.

„Утисци су јако добри, наши партнери, авио компаније, и путници веома добро реагују. Изузетно смо поносни на све новине“, рекао је он.

Лепе утиске дели и неколико путника који су после слетања прошли кроз новоизграђени Терминал C и тако се сусрели са новим комфором и стандардима.

Беризо истиче да је Аеродром „Никола Тесла“ веома задовољан пословним резултатима у прва три месеца.

„Ово је био прави моменат да отворимо нове делове аеродрома. Готово смо на 70 процената пословања пре кризе изазване пандемијом, и очекујемо да ћемо имати веома јаку летњу сезону. Да ће се вратити заправо сви наши партнери, чак и на неком већем нивоу него пре кризе“, рекао је он.

Видљиво улагање у изградњу новог дела Терминала C од 35 милиона евра само је део свеукупних радова који су актуелни на Аеродрому.

„Током целокупног периода концесије планирамо да уложимо око 732 милиона евра и то су све улагања усмерена да привучемо нове линије, појачамо саобраћај, да генерално подигнемо ниво услуге“, поручио је Беризо.