in

Hokej na ledu: Voša na SPENS-u dočekuje Slaviju – okršaj za gornji deo tabele

Hokej na ledu: Voša na SPENS-u dočekuje Slaviju – okršaj za gornji deo tabele

Slovenački tim dolazi Novosađanima u nezgodno vreme, nakon dve izgubljene utakmice pred domaćom publikom.

Hokejaši „Vojvodine“ su prošle subote poraženi od „Celja“ sa ubedljivih 5:0, a dan kasnije i u srpkom derbiju i od „Crvene zvezde“, protiv koje su vodili sa 2:1 i u dramatičnoj završnici izgubili sa 4:2. Osim toga slovenačka ekipa je i prošlogodišnji učesnik završnog turnira u ovom takmičenju pa Novosađane u subotu očekuje veoma težak zadatak u borbi za prvenstvene bodove. Tim iz Ljubljane u Novi Sad stiže na krilima dve vezane pobede.

„Utakmica protiv „Slavije“ nam je od izuzetne važnosti jer ukoliko pobedimo, ostvarićemo plasman u gornji deo prvenstvene tabele koji nas može odvesti u željeni plej – of. Reč je o izuzetno kvalitetnom timu, koji u Novi Sad dolazi na krilima dve uzastopne pobede. Sigurno je da unapred neće položiti oružje, doći će i napašće nas u Novom Sadu, ali moja ekipa iz utakmice u utakmicu podiže formu i verujem da možemo stići do tako željene pobede. U svakom slučaju očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica i prava poslastica za ljubitelje hokeja na ledu u Novom Sadu,“ kaže strateg hokejaša „Vojvodine“ Vladan Drozdik.

Utakmica 7. kola regionalne „IHL“ lige između hokejaša „Vojvodine“ i slovenačke „Slavije“ zakazana je za subotu 19.novembra u Ledenoj dvorani SPENS-a od 20 časova.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /