in

Izmena trase linija broj 68, 71, 72, 73, 74 zbog radova

Izmena trase linija broj 68, 71, 72, 73, 74 zbog radova

NOVI SAD –

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, zbog radova (MIŠELUK-PETLjA II faza) privremeno će biti izmenjena trasa prigradskih linija broj 68, 71, 72, 73 i 74 od 17.11.2022. godine (od 06.00 časova), navodi se u saopštenju JGSP “Novi Sad”.

Autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

Iz Novog Sada autobusi će se nakon izlaska iz tunela i desnog skretanja na raskrsnici kretati pravo i uključivaće se levo u Ulicu vojvode Putnika do centra Sremske Kamenice, skretaće levo i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, gde će se okretati i vraćati Ulicom Moše Pijade i Železničkom ulicom do centra Sremske Kamenice, odakle će nastavljati redovnim trasama.

Polasci koji su u redu vožnje označeni da saobraćaju do INSTITUTA, od kružnog toka saobraćaće do Instituta (u oba smera).

Autobusi će ka Novom Sadu saobraćati redovnim trasama do centra Sremske Kamenice, skretaće desno i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, odakle će se istim ulicama vraćati do centra Sremske Kamenice, skretati desno u Ulicu vojvode Putnika i nakon prelaska tunela će se desnim skretanjem uključivati u tunel za Novi Sad.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /